"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| TEDAVİDEN ÖNCE :) Kayıt Tarihi: 03-07-2005 Yaş: 27
| ceple bedava konuşmak !!
ericsson 688'in yeni çıktığı senelerde bi arkadaş beleşe konuşmanın bi yöntemini bulduğunu söölemişti. nası? dedik, gösterdi; 688'in pilini ve sim kartı çıkarıyosun, sim kartın girdiği yeri koparıyodu yanlış hatırlamıyosam, sonra kartı normalde temas etmesi gereken yere hafifçe bırakıyo, yani kart temas ediyo ama kartı tutan bişey yok, sonra küçük bi kağıt parçasını kıvırıp pille telefonun arasına koyuyo ve pilide kartı yaptığı gibi temas edicek şekilde kapatıyo, sonra beni aradı ben telefonu açtım yaklaşık bi 30 saniye kadar telefon açık kaldı, sonra NO'ya basmadan pili şak diye çıkarttı, telefon kapandı. kartı ve pili normal bi şekilde takıp kontur sorguladığımızdada hiç kontur gitmediğini gördük. beş altı sene olduğundan fazla hatırlamıyorum ama pili ve kartı aynı anda oynatmışta olabilir, eski bi 688 bulup denemek lazım. Bu arada ölünün üzerine belgelerde oynama yapıp faturalı hat çıkaranlarıda duyuyoduk. fatura ödenmeyip hat kesilene kadar bi buçuk ay beleşe konuşuyolarmış.. İstanbul beter bi yer ya... Mesajı son düzenleyen mousehunter : 02-12-2005 - 05:31 |
| | |
| | #2 |
| SINGLE LENS REFLEX Kayıt Tarihi: 07-12-2004 Yaş: 26
| Re: ceple bedava konuşmak !!
688'lerde bataryayı tamamen çıkartmadan cımbızla simkartı söküp alıyoduk, sonra da tel içinde sim varmış gibi çalışmaya devam ediyodu... bizim hatlar faturalıydı ve bu işlemin bize bi artısı olmuyodu... ee niye yapıyoduk eğlence işte
__________________ |
| | |
| | #3 |
| Cabin Crew Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Saitama / Japan Otomobil: Clio Sport | VDA 99
bu işi bende yapardım ama 1 sonuç alamadım zamanında
__________________ |
| | |
| | #4 |
| Cem the NAFTALIN SLAYER Kayıt Tarihi: 21-10-2004 Yaş: 38
Simdi isin uzmani geldi eski bir Ericsson calisani olup ve calistigi zamanlarda da santral planlamasi yapan biri olarak konusuyorum. Sizin billing datalariniz yani faturalandirma islemleri icin gerekli gorusme bilgileri santral uzerinde tutulur. 688 lerin SW lerinde ki bir kod hatasindan dolayi sadece telefon icindeki sure sayaci off hale geliyor ve bunun sistem ile bir alakasi yok. Her ne kadar bilgimi paylassam da daha fazla detay veremem cunku bu direk operator firmanin ticari sirlarini aciklamak olur. Onun icin fazla detay istemeyin bu konuda. |
| | |
| | #5 | |
| Gereksiz Üye | Re: ceple bedava konuşmak !! Alıntı:
![]() bu arada siemens C25 te bedava msj vardı ![]() En az 1000 msj atmışımdır
__________________ Biraz rakı , biraz acı adam eder adamı... | |
| | |
| | #6 |
| The Pﮮäץboy | Re: ceple bedava konuşmak !!
öle deme derin develte girer
__________________ Yarııııılllll..l..l..l..l... |
| | |
| | #7 |
| Face | Re: ceple bedava konuşmak !!
Ya zamanında benim 788 le denıodum o isi.Aynen anltılan gıbı yapıodrdum ama zamanının (6-7sene once) parasıyla 55 mılyon fatura gelmıstı.Bunu ogrenınce teli kırmıstım..Yanı yok ole bısy..Sakın denemeyın,cok acayıp gırıyo faturada..
|
| | |
| | #8 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Karşıyaka Otomobil: Peugeot 207 RC
Tcell'de 6 sn. de 1 kontör atar.. 6 sn. konuşmasanız bile 1. sn de atar..Yani 7 sn konuşmak=12 sn konuşmak.. |
| | |
| | #9 |
| GermanCarFan Kayıt Tarihi: 25-04-2004
688in yeni çıktığı senelerde kontörlü hatlar yoktu...
__________________ Team VW |
| | |
| | #10 |
| TEAM ELISHA CUTHBERT FANS Kayıt Tarihi: 07-06-2004 Şehir: Düzce Yaş: 22
şimdilerde oyle bişey yapılcak bi telefon var mı??
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|