"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| Ace | Re: cep telefonuyla radar yakalanmamak
cep telefonları bölümüne taşınmıştır... ben aşağı yukarı cep için çıkan her programı denediğim için radar programını da denedim...gözümün gördüğü radarı görmedi... yani bi işe yaramıyo böyle şeyler... ayrıca radar yanıltıcı veya radar oldugunu haber veren cihazlar var ancak bunların kullanılması yasak ve cezası büyük... birde unutmayınki gelişen ve yeni teknolojilei polis de en az bizim kadar takib ediyor... radar yanıltıcı cihazları radarlar hemen tesbit ediyor yani sinyal verdiği anda kapatmanız lazım... ayrıca gunumuz radarları yaklasık 1500 metreden ölçüm yapabiliyor...yanı elinizdeki aletler muhtemelen patlar... ![]()
__________________ Siz bilirsiniz |
| | |
| | #12 |
| Gereksiz Üye | Re: cep telefonuyla radar yakalanmamak
Nokia nın Arama Grubu için kullandığı logo değirmeni/radarı çağrıştırdığından dolayı böyle bir efsane ortaya atılmıştı. Zamanında tarafımızdan denemiş olup daha sonrasında gayet saf olduğumuzu anlamamız uzun sürmemişti. Radardan korkmanızı gerektirecek kadar hız yapmayın ve böyle şeylere inanmayın. Saygılar
__________________ Biraz rakı , biraz acı adam eder adamı... |
| | |
| Reklam |
| | #13 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Karşıyaka Otomobil: Peugeot 207 RC
| Re: cep telefonuyla radar yakalanmamak
Çok eski tip kızılötesi radarlar bazı cep telefonlarındaki kızılötesi portlara trigger etkisi yapıyordu bu doğru..Ama cep telefonlarına kızılötesi geldiği zamanlardaki radar teknolojisi itibariyle araba bir dağın arkasında bile sürat yapsa radar onu görüyordu..
|
| | |
| | #14 |
| Çılgın Programcı Kayıt Tarihi: 17-06-2005 Şehir: istanbul Yaş: 22 Otomobil: VW T5 hiç kırmızı & Opel Combo CityPlus 1.3 cdti
zaten artık radara gelmeden tabela koymaları gerekmiyormu radar gelmeden gözüküyor yani......
|
| | |
| | #15 | |
| Accord 2,4 190hp 240nm Kayıt Tarihi: 28-11-2004 Yaş: 28
| Re: cep telefonuyla radar yakalanmamak Alıntı:
eft öyle ama levha orda 24 saat duruyor ve adam radar kurcağı zaman o levhanın oraya koyuyor fakat. levhanın dibine değil. levhadan sonra en az 3 km ileriye koyuyor. benim rastladıklarım en azından öyle idi. ondan sonra sen 3-4 km 90 la gidip sıkıntıdan patlıycan öyle radarı rahat geçmiş oluosun. ben 2 senedir hiç radara girmiom dikkat radar levhası var uyarını görünce hemen km sayacına bakıom 5 km hız sınırına uyuyorum böylelikle hiç radara girmiom. ** abu sene bi kere uymadım aman canım nolcak olmaz bu saate burda dedim. ehe yanıldığımı 2 dakka içinde öğrendim..
__________________ İLKAY | |
| | |
| | #16 |
| ÜYE Kayıt Tarihi: 06-05-2004 Yaş: 20
kedidir o kediii
__________________ |
| | |
| | #17 |
| The Economist Kayıt Tarihi: 14-04-2005 Şehir: 35 Yaş: 25 Otomobil: Auris D-4D
Bende denedim aynı şekilde o programı indirince yok işte kızılötesi, bluetooht açık olcak filan falan tarzında yazılar çıkıyor. Denedim önüne bi ekran geliyor sinyal seviylerini gösteren, anlamlı anlamsız artıyor bu seviyler. Neyse hiç uyarı vermedi bende açık halde bırakıp yola devam ettim. Bi baktım ilerde radar allahtan hız kesmiştim, ama alete baktım gene tık yok Yalan yani |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|