"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #21 |
| Keptın |
forever NOKIA ![]() E65 e bir bak istersen
__________________ |
| | |
| | #22 |
| membran member Kayıt Tarihi: 24-06-2006 Şehir: darfur Yaş: 23 Otomobil: 4 tekerli kara taşıtı
|
E65 500den fazla sanırım.. wireless da var diye hatırlıyorum. kendime bakıyorum da wireless ı olan bi model ![]() 7500 var 500'ün altında. Ben estetik açıdan beğeniyorum pek bi özelliği olmamasına ragmen bunu da alabilirim ![]() http://images.google.com.tr/images?h...-8&sa=N&tab=wi
__________________ Close your eyes.. Let me kiss you.. |
| | |
| | #23 | |
| Ford lover | Alıntı:
__________________ | |
| | |
| | #24 |
| Keptın |
görünüşü değişik ve güzel bence ama tuşların kullanımı hiç de rahat değildir diye düşünüyorum.
__________________ |
| | |
| Reklam |
| | #25 |
| membran member Kayıt Tarihi: 24-06-2006 Şehir: darfur Yaş: 23 Otomobil: 4 tekerli kara taşıtı
| zevk meselesi oguzcum.. benim de aklıma o takıldı abi ama bir süre sonra alışırım diye düşünüyorum eğer alırsam..
| | |
| | #26 |
| Keptın |
alma ve alışma
__________________ |
| | |
| | #28 |
|
sildim o telefonu artık yok öyle bi model
| | |
| | #29 |
| Keptın |
__________________ |
| | |
| | #30 |
| Senior Member |
Hmm, E63 güzel geldi bana da. O prizmanın da şekli iyiymiş de kamerasının olduğu yer olmamış, göze batıyor. Şu ana kadar burda yazılanlardan sadece U700'e "oo, süpermiş" dedi. Sonra ortadaki tuşun çevresindeki çizgileri beğenmedi o olmaz dedi. U600 olacak sanırım. Yalnız dokunmatik de olmaz dedi bu arada.
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|