"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 | |
| Senior Member | Alıntı:
Çok mu zor kullanımı?
__________________ www.OTVYEHAYIR.com | |
| | |
| | #12 |
| Senior Member | Takoz esprisi bekliyordum açıkcası. ![]()
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| Reklam |
| | #13 |
| FA Kayıt Tarihi: 06-06-2004 Şehir: DonkeyServer Yaş: 24 Otomobil: .
|
Zor falan değil. Alıştıktan sonra çok rahat. Zaten dokunmatik olsun ya da olmasın, illa yeni şeye alışmak zaman alır. Bence U700 yerine U600 tercih edin. Ablan tercih etsin ya da. ![]() U600 daha ince ve daha şık.
__________________ ![]() |
| | |
| | #14 |
| mırrrr Kayıt Tarihi: 04-08-2007
| ya baya zor dokunmatik ekranıın kullanımı
__________________ pisiciiikk |
| | |
| | #15 |
| Senior Member |
Peki U600'ün şarjı çok az gidiyor diyorlar. Uzun giden pilleri var mı bunun?
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #16 |
| lfs's ™∂яιƒт кιηg® |
kaç kere kulandın(z)
__________________ Modifiyem Pixel Car Competition Winner-1 ![]() |
| | |
| | #17 |
| Çılgın Programcı Kayıt Tarihi: 17-06-2005 Şehir: istanbul Yaş: 22 Otomobil: VW T5 hiç kırmızı & Opel Combo CityPlus 1.3 cdti
|
u 600 ün şarjı az gidiyor... dokunmatik butonlar sürekli tepki beklediğinden sarj harcıyo teknik olarak açıklamak istedim... ![]() |
| | |
| | #18 |
| lfs's ™∂яιƒт кιηg® | nihahaha Jeton komando egitimli oldugu icin parasütle iniyo k.bakma ![]() ![]() abin18-ablan19 zuahah :P
__________________ Modifiyem Pixel Car Competition Winner-1 ![]() |
| | |
| Reklam |
| | #19 |
| Senior Member |
samsung u700 çok şık ucuza alıbiliyosan mutlaka al derim başka markada olsa nolursa olsun ince şık bi telefon olsun nokianın bazı (nerdeyse hepsi ) modelleri gibi kütük olmasın var bende bi kütük mesela (6680) bütün pantolonlarımı pert etti hepsinde iz yapıyo bi dahamıı töbeeeeeeee.. |
| | |
| | #20 | ||
| 400D Kayıt Tarihi: 30-06-2005 Şehir: Gelibolu Yaş: 20 Otomobil: Golf V Captiva
Blog Kayıtları: 4 |
eriş u 600 yada 700 ikisinide kullandım u700 daha bir bayan telefonu gibi geldi bana şık bişii ![]() Alıntı:
![]() Alıntı:
ondandır belki
__________________ Canon Nikon kardeştir, ayrım yapan kalleştir... | ||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|