"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 07-03-2007
|
nerde yapılır bilmiyorum ama benimde basıma 2 defa geldi denize dusurdum birindede plajda dusa girdim kapagnı falan cıkardım koydum gunese duzeldi hiç bi sorunda cıkmadı
|
| | |
| | #12 |
| umuTR |
denize düşmedii sürece temizletilerek kurtulabiinir ama bi çok tleefoncu suya düşen telenu sudan çıakrmadan en kısa sürede gtrmenizi tavsie ederiz diolar yapılmaz die bişe yok akvaryumuma düşürmüştüm hala çalışıo
__________________ imzanın içeriğine dikkat edelim |
| | |
| Reklam |
| | #13 |
| AC Schnitzer Kayıt Tarihi: 15-05-2006 Şehir: Mersin Otomobil: E36
|
nerde yaparlar? işinin piri bir telefoncu söyleseydiniz bi de süper olcak ![]() kargoyla gönderecem pazartesi
__________________ - Project E36 - |
| | |
| | #14 |
| Public Relations.. Kayıt Tarihi: 01-05-2006 Yaş: 23 Otomobil: Clio & Saxo
|
1.5 sene önce 6630 umu suya düşürdüm,en az 10 farklı yere sordum hepsi aynı cevabı verdi; yaparız ama garanti veremeyiz 2 haftaya kalmaz muhtemelen tekrar bozulur.. yani bi kere suya düştümü hakikaten iflah olmuyo,100 ytl falan istemişlerdi üstelik..2 hafta için çok fazla bence boşa para harcama
__________________ Hedefi olmayan fark yaratamaz.. |
| | |
| | #15 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 07-03-2007
|
ben cogu yer yapıyo diye biliyorum ama kimse garanti veremiyo zaten tekrar bozulabilir derlerse bosver kesin bozulur
|
| | |
| | #16 |
| Senior Member |
1-2 gün boyunca ısı ile kurut mesela fön makinası mesela radyatörün önüne koy güneş varsa güneşe bırak ipodumu çamaşır makinasında yıkadım yazın sonra 2gün boyunca güneşe köydum geçti bir arkadaşın telefonu yanlışlıkla havuza düşürdüm fön makinasıyla düzeldi |
| | |
| | #17 |
| TURKISH MECH |
bende yeni al derim ozelliklede nokialar cok hassaslar bi hata ile omurleri bitiyo
|
| | |
| | #18 |
| Eşşek Ne Anlar Hoşaftan. Kayıt Tarihi: 17-03-2006
|
Çöp ...
__________________ |
| | |
| Reklam |
| | #19 |
| EGO (ERGİN) Kayıt Tarihi: 04-05-2004 Yaş: 23
|
walla bir yerde de telefonu pirinç kavanozunda bekletmek öneriliyordu malum nemi çeker
__________________ FORZA CORZA |
| | |
| | #20 |
| mırrrr Kayıt Tarihi: 04-08-2007
|
benim telefonda suya düşmüştü batyaryasını çıkarttım bizim burdaki marketin fırınına bi kutunn içine koyup telefonu fırına sürdük biraz bekledi çıkarttığımda üçündeki bütün su buharlaşmıştı ve telefonmu çalıştı
__________________ pisiciiikk |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|