"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| AC Schnitzer Kayıt Tarihi: 15-05-2006 Şehir: Mersin Otomobil: E36
| Cep Telefonu Suya Düştü
Arkadaşlar, Nokia 6300 model cep telefonunu suya düşürdük. sudan çıktıktan sonra bataryasının çıkarılıp çıkarılmadığını bilemiyorum. Mersinde yapabilecek birisi yok. Telefon daha 1 haftalıktı. Tertemiz yani. Bu telefonu nerede yaptırabilirim bilgisi olan var mı? Kargo ile göndermek istiyorum yapabilecek bir servise. Bildiğiniz yer varsa website adresini veya telefon numarasını paylaşırsanız sevinirim
__________________ [WWW] -> We Want Women! |
| | |
| | #2 |
| GermanCarFan Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Geçmiş olsun, bence fazla zorlamanın alemi yok...Zaten pahalı bir tel de değil... Biri yapacam dese 100 lira istese verecek misin yani? Ben olsam vermezdim... 3 gün sonra tekrar bozulsa olan verdiğin 100e olmuş olur...
__________________ Team VW |
| | |
| | #3 |
|
veririm 100 lira. ama yaptırmak istiyorum
| | |
| | #4 |
| lfs's ™∂яιƒт кιηg® |
büyük geçmiş olsn Fırat abey
__________________ ![]() |
| | |
| | #5 |
|
teşekkür ![]() Yahu yok mu hiç her işin üstesinden gelebilen bi servis?
| | |
| | #6 |
| ZugoR |
2 sene önce siemens c60 ı havuza düşürmüştüm hemen kuruladım saç kurutma makinasıyla kuruttum sonra tekrar çalişti ![]() Servisde aldığın yerden sor bence veya KVK nin varsa oda olabilir
__________________ www.otvyehayir.com |
| | |
| | #7 |
| Uur |
Onu tamir etmesi sorun değilde,dikiş tutmaz artık. Alkolle temizliyorlar sadece telefoncuda.
__________________ Cumhuriyet orduları, vatanın emin ve metin hâmisi olarak hürmet ve kuvvet mevkiinde kalmışlardır. |
| | |
| | #8 |
| Face |
Telefon da sıvı temas olursa,hiç bir servis garantili yapmaz..yapsa da elim de kalırsa veya sende birşey olursa sorumluluk almam der.Bu her yerde aynıdır..Çünkü suya düşen telefon artık tabiri caizse iflah olmaz...Hee yaptırırsın bugün,yarın başka arıza verir..Ama sana kalmış..İnternetten istanbul nokia kom. numarasını bul,bi telefon et bakalım..Ona göre de artık bakarsın..Kafana göre karar verirsin..Ama bana soracak olursan hiç uğraşma |
| | |
| | #9 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 20-05-2006 Şehir: istanbul Otomobil: "09 red lancer
|
aynı şekilde çok eskiden 2100 lar ilk çıktığında bende denize düşürmüştüm.. telefoncuya götürdüm yaklaşık 1 ay parça beklendi vs vs dediler..parasını her şeyini verdim o kadarda bekledim.. sonuç=telefon geldi aldım elime telefoncunun kapıdan çıktım açmaya çalıştım cazur cuzur etti ekranda ingilizce bişey yazıp gitti..ondan sonra hiç bir şekilde açılmadı.. yani verceğin paraya yazık olur sim kart sağlamsa tak direk başka telefona..
__________________ |
| | |
| | #10 |
| EGO (ERGİN) Kayıt Tarihi: 04-05-2004 Yaş: 23
|
sıvı teması off off 2 telefon kaybettim b yüzden deniz suyuysa hiç uğraşma tatlı suysa bi temizllettir telefoncuda.. çalışırsa götürebildiği yere kadar kullan ama yaptırman senin riskin 2 gün sonra bozulur harcadığın parayada yazık olur...kargola bekle parça gelsin falan çok zamanını alır...geçmiş olsun
__________________ FORZA CORZA |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|