"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #21 |
| Cem the NAFTALIN SLAYER Kayıt Tarihi: 21-10-2004 Yaş: 38
| Re: Cep telefonlarında gizli numara kalkıyor
Valla bakan beyin arayan telefonu gormek anayasal hakki ve ayni sekilde numarami gizli tutmak da benim anayasal hakkim gormedigi numarayi acmasin kardesim bu kadar basit
|
| | |
| | #23 |
| __________________ | Re: Cep telefonlarında gizli numara kalkıyor
bence olmaması daha iyi...
__________________ |
| | |
| | #24 | |
| Aktif Üye | Re: Cep telefonlarında gizli numara kalkıyor Alıntı:
__________________ Git Teskere, Git Teskere ... | |
| | |
| Reklam |
| | #25 |
| 2.0 VTEC Kayıt Tarihi: 19-01-2006
| Re: Cep telefonlarında gizli numara kalkıyor
valla gizli numaranın kalkıp kalkmaması beni ilgilendirmio pek ama eğer kalkmazsa mutlaka biri gizli numaradan aradığında kim olduğunu öğrenmek kolaylaştırılmalı mesela biri uzun zaman arayıp kız arkadaşımı rahatsız ediyodu gizli numaradan kim olduğunu öğrenmek için savcılık falan uğraşmak gerektiğini öğrendik böyle bi durumda kim olduğunu öğrenseniz bile siz dava açmanız koşuluyla numarayı sölüyolar yani sizi kimin aradığını öğrenmek hakkınız bu kadar saçma bişi görmedim
|
| | |
| | #26 |
| GERMANCARS | Re: Cep telefonlarında gizli numara kalkıyor
ya sapiklar acisindan ii de bazen isine yariyo insaanin bu, ince mevzularda falan kullanilabiliyor mesela, sapiklik olmadii takdirde mesela ben aradigim birinin telefonunda, benim aradigima dair bi kayit kalmamasini isteyebiliyorum bazen, bu durumda cok isime yariyo, hep bu kizlar yuzunden oluyo bu, euheuhe
__________________ 1- Dayak nedir? 2- Neden atılır? |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|