"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| ÜzgünBakanÜye |
kanser filan yapmasın |
| | |
| | #12 |
| Çılgın Programcı Kayıt Tarihi: 17-06-2005 Şehir: istanbul Yaş: 22 Otomobil: VW T5 hiç kırmızı & Opel Combo CityPlus 1.3 cdti
|
3 aydan uzun süre dayanırsa ,yaydığı düşünülen zararlı dalgalardan dolayı zararı olabilir... üstelik 2xtelefon olarak düşünün onu ama 3-6 ay aralığında çalışacağı için sorun olmaz... |
| | |
| Reklam |
| | #13 |
| Alcatraz Her Yanda ... Kayıt Tarihi: 26-01-2007 Şehir: İskenderun Otomobil: )
|
İskenderunda N99İ 150 ytl arkadaşım bana bulmuştu ama almadım ben Çin malı en fazla verdikleri ömür burdada konuşulduğu gibi 3 ay 3 ayı geçip 4.ayın ilk gününe geldiği anda bozulmamışsa öpte başına koy yani |
| | |
| | #14 |
| BOORİS |
sakin almayın arkadaşım da vardı adi olduğu her yerinden belli oluo 3 gün sonra da zaten dağılıyomuş kütük gibi aynı
__________________ beni cekemeyenler anten kullansın |
| | |
| | #15 |
| Boss Kayıt Tarihi: 26-03-2005 Şehir: İstanbul Yaş: 22 Otomobil: CC5
|
içim dısım bu sacmalıklar oldu onda CE belgesıde yok ![]() bılıom tavsıye etmem cınde kalıtelısını bulmak zor benden soylemesı
__________________ Ötv'ye hayır değil bu ulkeye ötv'yi getiren cıkarcı adi zihniyete hayr |
| | |
| | #16 |
| Stealth... |
telefon nokia deil nokla i yerine L kullanıyorlar yoksa marka ismini kendi malına veremez
|
| | |
| | #17 |
| BOORİS |
bataryasında nokVA yazıyodu zaten
__________________ beni cekemeyenler anten kullansın |
| | |
| | #18 |
| ask; sari lacivert... |
kizilötesi yokmus
__________________ opel corsa toyota corona ![]() ![]() |
| | |
| Reklam |
| | #19 |
| moruk naber ? Kayıt Tarihi: 09-04-2006 Şehir: istanbul Yaş: 24 Otomobil: 74 camaro - astra
|
kesin patlar bu
__________________ |
| | |
| | #20 |
| _(*)_COOL_(*)_ |
Arkadaşlar 190 ytlye satılıyor burda satan şahıs da arkadaşım ben almayı düşünüyorum. Çocukla konuştum. - arızasına yapabileceğim bişey yok ama tel kayıtsız olduğundan kapanırsa tekrar açtırırım dedi. Tekrar ImeI yüklüyolarmış onunda yolunu bulmuşlar. 190 ytl ye alabilceğim telfonlar çok vasat 190a telefon alayım desen basit bişey alırsın. Telfonlar zaten bir kaç sonra demode oluyor. Alıcam bitane kullanırım bir süre başıma iş açarsa da tamir yoluna giderim o da olmazsa kaldır çöpe at. Çin malı zaten uzun ömür beklemem hiçbir malından. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|