"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| pro skater Kayıt Tarihi: 07-09-2004 Şehir: Bolu Yaş: 24 Otomobil: mondeo
| bir bakın derim (nokia E61) Genpatech - Nokia İndirimdekiler - Nokia E61 Cep Telefonu belki ben uzağım bu aletlerin piyasasından ama yinede baya bi uygun geldi rakam, outlet satışmış, arkadaş aldı gayet güzel bir cihaz. hızı vs. çok iyi. fiyatı görünce hiç işime yaramayacağı halde alasım geldi düşünen varsa bence kaçırmasın. eskiden 1000-1500 den aşa değildi bu tarz şeyler, bir an kelepirime gitti, paylaşayım dedim |
| | |
| | #2 |
| Crazy LIPs ... |
bunların çin malları çıktı hemde daha iyi bunlardan o yüzden düştüler bu kadar qeçen bizim arkadaş aldı 200 liraya
__________________ Su katılmamış Apache ! |
| | |
| | #3 |
| ***Shelby*** Kayıt Tarihi: 04-03-2007 Şehir: ÇANAKKALE/GBOLU Yaş: 20 Otomobil: CLİOSPORT
|
gerçekten çok uygunmuş ya pda değilmi
|
| | |
| | #4 |
| Japanese Car Fan |
arkadasım outlet urunu dıkkat ettıysen arızası fln cıkar outletlerde arızalı paketı zarar gormus telefonda cızık zatlak varsa ole satılıor outlet gıyım bıle tavsıye etmem
|
| | |
| | #5 |
| _(*)_COOL_(*)_ |
çin malı al n90i benim arkadaşlar kullanıyo çok güzel hemde sağlam. :
__________________ |
| | |
| | #6 |
| pro skater Kayıt Tarihi: 07-09-2004 Şehir: Bolu Yaş: 24 Otomobil: mondeo
|
atalay, arkadaşım aldı, hiçbir sorunu yok telefonun. sapasağlam ve 2 yıl garantili. cin malı olan çakma modelleri tavsiye etmem. n99i denilen saçmalığı inceleme fırsatım oldu ve hiç beğenmedim. kalitesiz sonuçta. ayrıca sağlığa zararı da diğer ceplerden kat kat fazla. kalitesiz parçalar sebebiyle radyasyon salımı çok daha yüksektir onların. |
| | |
| | #7 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Outlet düşmüş demek değildir, olsa bile onların da garantisi var. PDA değil bu smartphone. Açıkçası ben E61'e bu parayı da vermezdim. |
| | |
| | #8 |
| Senior Member |
Çok geniş yaw |
| | |
| | #9 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 12-06-2004 Yaş: 37
|
Ya siz anlayamamissiniz . Adam urunu yeden yere vurmak icin ilani vermis. Gercek bir satis ilani degil urunle firma ile dalga gecmek icin ilan vermis. Yazdiklarini okusaniza telefonun ne kadar kotu oldugunu espirili bir dille anlatmaya calismis amcam
__________________ I need your boots , your clothes , and your motorcycle. |
| | |
| | #10 |
| nuriQocca | ????? eminmisiniz..öyLe bir ibare buLunmuyor ama..yada kinaye..
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|