"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| jazz fit |
Arkadaşlar affedersiniz ben 7610 aldım fakat çektiğim fotoları bilgisayara indiremiyorum.Bunun için gerekli programları nerden bulabilirim 6-7 program indirdim bi türlü başaramadım.ben kabloyla deniyorum.Bluetooth cihazı alsam daha mı kolay olur.ufacık bi sorum daha var bu cep telefonları web cam olarak kullananlar varmış bunun hakkında bilisi olanlar yardımcı olursa sevimirim.teşekkürler
|
| | |
| | #2 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Karşıyaka Otomobil: Peugeot 207 RC
| Re: 7610 problemss
Bluetooth daha kolay değil ama zor da değil..Programı www.nokia.com.tr adresinden bulabilirsin.. Adı PC Suite.. |
| | |
| | #3 |
| TATAR/MANAGER OF Q-MOST | Re: 7610 problemss
card reader mı aldın yoksa orijinal usb ile mi deniyorsun??? bende de aynı sorun olmuştu.(pc suite yüklememe rağmen).tavsiyem card reader alman...blue dan ucuz ve hızlı...ben öyle yapıyorum.çok daha rahat yanımda taşıyabiliyorum. web cam olarak kullananlar var.telefona versiyon yükseltme denen olayı yapıyorlar.yani 7610 a 6680 veya 6.0versiyonu ve üstünü yükleyince oluyor.
__________________ Benzinci kızı kazanıyor.ACELE benzinci kızı aranıyor! Buldum>Darısı sizlerin başına! www.qmost.tk |
| | |
| | #4 |
| jazz fit | Re: 7610 problemss
orjinal usb kablosuyla deniyorum bende pc suite yi yükledim ama olmuyor
|
| | |
| | #5 |
| TATAR/MANAGER OF Q-MOST | Re: 7610 problemss
pc suite ın yazılımından kaynaklanan bi sorun bence... kasma olmuyor zaten...card reader tavsiye ederim.
__________________ Benzinci kızı kazanıyor.ACELE benzinci kızı aranıyor! Buldum>Darısı sizlerin başına! www.qmost.tk |
| | |
| | #6 |
| Ace | Re: 7610 problemss
bazı cep telefonları web cam olarak kullanılabiliyor... mrouter adlı konuda geniş açıklamalı bi link verdim... bi göz at istersen...
__________________ Siz bilirsiniz |
| | |
| | #7 |
| jazz fit | Re: 7610 problemss
saolun arkadaşlar yardımlarınız için. Ancak madem bi işe yaramıyor bu kabloyu programı ne diye koymuşlar anlamadım
|
| | |
| | #8 |
| TeamRS Kayıt Tarihi: 30-05-2005 Yaş: 21
| Re: 7610 problemss
gayet guzel calısır ve bircok ozellik sunar pc suite sen cd almadın mı kutunun içinden çıkan oradakileri yuklersen baglayabilirsin pc ye |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|