"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| beni unutmaın geri döncem Kayıt Tarihi: 17-01-2008 Şehir: - Otomobil: -
|
ben 2 seneden beri 6280 kullanıyorum artık bıktım ...ama ilk aldığımda baya eğlenceliydi Wİ-Fİ yok bunu hatırlatayım+ n73 le kıyaslama yapma yapacaksan kesinlikle n73 al..6280 için 350 ytl falan demişsin şu anda öyleyse bence kesinlikle bu parayı hakediyor ama bir yere kadar ben 900 e almıştım + moda konusundada EVET modası geçti ama vediğin parayı hakedecek bir telefon yinede n73 al bence birazdaha verip ![]() ![]() yalnız birde 6288 çıktı 6280 den sonra bence ona bak eğer illede 6280 sdiyorsan kardeşi gibi 6288 de zaten
__________________ '' BİR SANA DOYAMADIM BİRDE SABAH UYKUSUNA ''! |
| | |
| | #12 |
| beni unutmaın geri döncem Kayıt Tarihi: 17-01-2008 Şehir: - Otomobil: -
|
bu telefonun kızağına hiç birşey olmaz 2 senedir kullanıyordum dedim ama ben temiz kullanıyorum hiçbirşey yok.. ve 2megapixel 8 zoom özelliğine sahip mükemmel fotoğraf kalitesi var gündüz çekimleri gerçekten muhteşem...
__________________ '' BİR SANA DOYAMADIM BİRDE SABAH UYKUSUNA ''! |
| | |
| Reklam |
| | #13 | |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 02-12-2007 Şehir: --- Otomobil: ------
| Alıntı:
bide alacağım zaman tanıdıklara sorarım var mı başka öneriniz diye yoksa veririm 500 kağat alırım N73 ü ![]() napalım mecbur | |
| | |
| | #14 |
| renaultsport |
şu telefonun tum ayarları nasıl 0 lanır bilen var mı? kameraya girince bi rüe kilitli kalıyor sonra işlem başarısız diyip çıkıyor foto menusunden sinir oldum sinir! |
| | |
| | #15 |
| nuriQocca |
zamanında 1 sene kuLLanabiLdim ve parçaladım..pek kiLitLenme donma oLayımı görmedim.. teLefonun modasının geçmesi nedemektir yau..
__________________ iki kapıLı bir honda..gedeyorum gündüz gece.. |
| | |
| | #16 |
| w124..Profesyonel Yaya |
ben de 1 sene kullandım...fabrika ayarlarına geri dön seçeğinden başka bir seçenek yok sıfırlamak için ... Eğer kameraya girdikten sonra fotoğraf kaydetmesinde sorun varsa hafıza kartıyla ilgilidir.ama sen hiç giremiyorsun okuduğum kadarıyla , sanırsam yazılımsal bi sorun var versiyon atılması gerekebilir garantisi varsa servise götür 10 dakikada ücretsiz hallediyolar.
__________________ |
| | |
| | #17 |
| Team Lada |
Telefon alındımı hala bekleniliyomu
|
| | |
| | #18 | |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 22-07-2005 Yaş: 18
| Alıntı:
| |
| | |
| Reklam |
| | #19 |
| w124..Profesyonel Yaya |
symbian işletim sistemli s60 tabir edilen telefonlarda oluyor hard format.... 6280 Java tabanlı yani nokia tabiri ile s40v3
__________________ |
| | |
| | #20 |
| renaultsport |
hard format yok olmuyor garantisi de yok... zaten 3 4 senelik telefon denize filan düşmüşlüğü var evelinde... nokianın sitesinden güncellemeye çalıştım da update i yok dedi... sinir oldum ya |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|