"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 02-12-2007 Şehir: Otuz4 Yaş: 17 Otomobil: (şimdilik) yok
| 6280 nasıldır?? ![]() geçen yaz kısa bi süreliğinede olsa kullanmıştım... çok hoşuma gitmişti... tipi duruşu özellikleri tam istediğim gibi... şimdi size 1-2 tane sorum olucak: -teknosanın internet sitesinde 350 ytl diyor... sanırım dışardan daha ucuza bulurum.. ama sizce bu paraya değermi?? yani modası geçmiş bi telefon mu?? -bu kızaklı telefonlardan korkuyorum. daha önce siemens SL65 kullanmıştım. oda kızaklıydı ve filmi kopmuştu.. bi dahada hayır gelmedi telefondan.. bundada öyle bi sorunla karşılaşırmıyım yoksa o olay siemensin dandikliğimi?? -daha genel olarak nasıldır?? aldığıma değer mi?? alternatifi varmıdır?? varsa nedir?? önce N73 düşünüyodum ama en az bi 550 ytl falan vermem gerekicek... bi telefon içinde o kadar para vermek istemiyorum... daha başka masraflarım var |
| | |
| | #2 |
| GermanCarFan Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Telefon büyük ve kalın...Sevmiyorum... Arkadaşta var genel olarak memnun ama kızak mekanizması ilk günden beri bozuk...Şlak diye açıkmıyor sonuna kadar itmek lazım...
__________________ Team VW |
| | |
| | #3 |
| Ne Mutlu Türküm Diyene! Kayıt Tarihi: 25-04-2004 Şehir: İzmir Yaş: 25 Otomobil: 04 Palio Sporting
|
Modası geçmiş bir telefon ama 2 senedir sorunsuz kullanıyorum. Ebatı ve demode olması senin için sorun değilse al derim güzel telefon.
__________________ |
| | |
| | #4 |
| DJ Halimeroooo :) Kayıt Tarihi: 27-04-2008 Şehir: Balıkesir Otomobil: Matrixxx
|
kızakları cabuk bozuluomuıs bunlar sanırım yoksa bende bundan alıcaktım sonra n73 aldım
|
| | |
| | #5 | |||
| Senior Member Kayıt Tarihi: 02-12-2007 Şehir: Otuz4 Yaş: 17 Otomobil: (şimdilik) yok
| Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
![]() sanırım biraz daha araştırma yapmalıyım... 350-400 ytl civarı nokia önerileriniz nedir arkadaşlar?? | |||
| | |
| | #6 |
| Senior Member |
Bununla aynı yapıya sahip olan 6288 modelini 1 senedir kullanıorum. Kızak mekanizması deyim yerindeyse langur lungur derler ya aynı öyle oynuyor o kadar da önemli değil pek önemsemiorum ben. Gece çekimleri berbat,gündüzleri de eh işte..kamerası o kadar da iyi değil yani. Yerinde olsam n serisinden bi telefon bakardım Kerem. |
| | |
| | #7 |
|
evet soner şuandan itibaren N serisi bakıcam... o kızak olayı sakat. sinirli bi anımda telefon 2 ye ayrılır ![]() N73 ten başka çarem yok galiba... 500 e bulurum N73 ü... diğer masraflar içinde biraz kasıcaz artık mecburen... |
| | |
| | #8 |
| GermanCarFan Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
170 liraya türkcellin verdiği telefonu aldım, acayip ince ve zarif bir telefon...numarasını bilmiyorum... İşimi görüyor valla, telefona para bağlama niyetim olsa Arte alırım da günde 10 defa yere düşürdüğüm birşeye o kadar para vermeye acıyorum...
__________________ Team VW |
| | |
| | #9 | |
| Senior Member | Alıntı:
| |
| | |
| | #10 | |
| Alıntı:
![]() zaten normali 570 falan... feriköyde tanıdıklar var 500 e ayarlarım ordan rahat | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|