"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 06-08-2004
|
arkadaşlar şimdi ben 2.el bi telefon alıcam fakat alıcağım kişinin elinde faturası yok telefonun onada yurtdşından hediye gelmiş... şimdi ben bu telefonu alırken nasıl hak iddaa edicem ? ne gibi bişey yapmam lazım o kişiden aldığımı kanıtlamak için... telefon bu arada kayıt edilmiş bütün işlemleri yapılmış fakat hediye gelmiş dayısından onun için bi belge yok elimde diyor herşeye imza atabilirim diyo arkadaş... xxxxxxxxxxxxxxx imeil nolu ve şu marka/modelli telefonu xx/xx/xxxx tarihinden "alıcının adı yazılacak" kendi istediğim ile satıyorum. satınıcının adı soyadı imzası ve o günün tarihi böyle bişey yazsams nufus kağıdı fotokopisi falanda alıp imzalatsam bi kağıda bana sattığına dair olurmu acaba ? |
| | |
| | #3 |
|
yok hayır çalıntı olayı değil arkadaşın bana sattığına dair kanıt olarak diyorum
|
| | |
| | #5 |
| arıza Kayıt Tarihi: 30-12-2007 Yaş: 22
|
yani çalıntı deilse mantıksız ztn ancak satan kişini sonradan hak iddaa etme olasılıgına karşı olabilir mi diye düşünüyorum bnde valle içine sinmediyse git bul başka bişi hiç ugraşma....
__________________ herşeyin bittigi yerde bn başlarım |
| | |
| | #6 |
|
bişey olucağından değil adam hak iddaa etmesin diye diyorum ilerde gidip benim telefonumu çaldır derse diye dedim o belge işimi yaramazmı
|
| | |
| | #7 |
| ÜzgünBakanÜye |
noter tasdikli bir belge olabilir ama ne kadar isterler kim bilir |
| | |
| | #8 |
|
yani arkadaşlar şöyle diyelim yurtdışından bir tel alırken birisinden ne gibi bişey almak mantıklı yada direk alim hiç bişeye takmıyımmi zaten kayıtlı telefon imeisine baktım
|
| | |
| | #9 | |
| Alıntı:
__________________ herşeyin bittigi yerde bn başlarım | |
| | |
| | #10 |
|
kayıt lıysa sorun olmaz bnce...
__________________ herşeyin bittigi yerde bn başlarım |