"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| EGO (ERGİN) Kayıt Tarihi: 04-05-2004 Yaş: 23
|
bi haft içinde falan 2.el 7610 alcam ?? öncelikle imei ya bakmalıyım sanırım..kaçak olup olmadığına bakiicam...alırken başka nelere dikkat etmeliyim? bu tip telfnlarda 6600 7610 falan virüs olayı warmı??zararı ne?...
__________________ FORZA CORZA |
| | |
| | #2 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
| Re: 2.el 7610 alcam..nelere dikkat etmeliyim?
Virus olayı tabii ki var aslanım. Bluetooth'dan geliyor. Kabul et dosya gönderim isteklerini.. Ama 1 mesaj geldi dediğince aç deme. Hayır deyip mesaj kutusuna gir. ordan adına bak. Dün akş** anlatmadım mı sana of yaa ![]() Valla IMEI'yi nasıl kontrol edeceksin bilmiyorum. Adam der telefonu alıp götürmene izin vermem falan der.. ben 2. el telefon almam abi.. Biraz daha para biriktir, 0 al. |
| | |
| | #3 |
| Türkiye Türklerindir!!!! | Re: 2.el 7610 alcam..nelere dikkat etmeliyim?
abi bence mümkün olduğunca almamaya özen göster yaw |
| | |
| | #4 |
| Ace | Re: 2.el 7610 alcam..nelere dikkat etmeliyim?
__________________ Siz bilirsiniz |
| | |
| | #5 | |
| Re: 2.el 7610 alcam..nelere dikkat etmeliyim? Alıntı:
walla sıfırı 600 ciavrı aslında taksitte olurdu ama taksitlede uğraşmak istemiom...ozan ben bluetooth u kapalı tutamammı? sadece fotoları bilg e aktarırken veya arklardan bişi alırken açsam..hmm..0 ı düşünmeye başlayabilirm..bi tane d500 bulmuştum uygun fiata ama adam hemen istedi..bende kaçırdım.. bunalra programda yüklenebilio die istiormm..ama mutlaka imei yi kontrol etcem patlamasın..
__________________ FORZA CORZA | |
| | |
| | #6 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
Abi ben mutlaka 2. el alma derim. Sen bilirsin.. Öğrenciyim fakirim ayaklarına yatarsan da biz ertosunlardayken köfteciye gitmeyeceksin işte ![]() Bluetooth kapalı tutulur mu yahu |
| | |
| | #7 |
wee nihayet aldım telefonu 2. el de olsa şimdi imei yi kontrol ettim kayıtlı.. kaçak durumu yoq en azından aklıma gelcek her öz kurcaladım şimdilik sorun yok...20 ay garantisi war herhangi bi kvk bayiine götürüp yaptıramicam herhalde çöünkü kaşeli bişi diil..garantisi aynen bnim hesabıı oldu biras ama adam sorun çıkartmicak gibi duruo..420 ye aldım..umarım sorun çıkmas..
| | |
| | #8 |
| SiTeNiN DeLiSi Kayıt Tarihi: 08-04-2005 Yaş: 20
hayırlı ossun dostum..darısı benm başıma...msg yazmaktan tuşlar dooru düsgün basmıo artıq yaw...benm de deiştirmem lazım...
__________________ |
| | |
| | #9 |
walla çok dandik bişi wardı bende ericsson t65 onda sonra bu süper gelio en güzel yanı benim için msj saklıo..ikide bir msj silmekten kurtuldum..umarım en kısa zamanda istediğini alırsın..
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|