"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| MdfyM Team Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Antalya Yaş: 26
| Yerel İntranet
Arkadaşlar merhaba, Yerel intranet bölgesi olan web sitelerinde i8 beta ile kullanıcı adı ve şifreyi inadla reddediyor, ne deneydiysem bir türlü bu engeli kaldıramadım. İnternet bölgesinde böyle bir sorun yok aslında gayet güzel bağlantı kurabiliyorum. i8 beta ilede pek bir ilişkisi olmadığını düşünüyorum çünkü bu sürümü henüz yükledim sırf bu sebepden dolayı ama gene faydası olmadı, tabi bu durum güvenli sitelerdede aynı problemi gerçekleştiriyor mesela hepsiburada.com login olmaya çalıştığımda bana cooki ayarlarımı nasıl yapacağımı gösteriyor halbuki ayarlarda bir sorun yok defalarca kontrol etmeme rağmen, siz böyle bir sorun yaşıyormusunuz.
__________________ |
| | |
| | #2 |
| Senior Member |
ayarlarla oynadığım zaman oluyo bazen.. ilginç bişi halbuki ben o sitenin içeriğine falan girmeye de çalışmıyorum... güvenlik ayarlarını karıştırınca oluyo.. yine rasgele düzeltiyorum.. spyware vardı bi tane oda sebep oluyodu buna....
__________________ Apache mode on |
| | |
| | #3 |
| Senior Member |
bi belediyeninkinde olmuştu ama girmenin imkaan ve ihtimali yok denemeyle..
__________________ Apache mode on |
| | |
| | #4 |
|
Explorer ayarlarıyla ilgili bir sorun mutlaka ama durup dururken nasıl oldu anlayamadım. Mecburen firefox dan bağlanıyorum ama ie8beta de bir hayli hızlanmış kesinlikle firefoxdan hızlı hale gelmiş.. Artık bununla ilgili google'de arattırdığım sonuçları okumaktan yoruldum en son çare silip tekrar yükleceğim.
__________________ |
| | |
| | #5 |
|
Güncel..
__________________ |
| | |
| | #6 |
|
__________________ |