"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Çılgın Programcı Kayıt Tarihi: 17-06-2005 Şehir: istanbul Yaş: 22 Otomobil: VW T5 hiç kırmızı & Opel Combo CityPlus 1.3 cdti
| yeni web tarayıcı google chrome beta chrome... Minimal tasarımıyla son derece pratik olan Google Chrome, Web'i daha hızlı, kolay ve güvenli hale getirmek için tasarlanmış bir tarayıcıdır. daha fazlasını bende bilmiyorum hep beraber öğreneceğiz artık... |
| | |
| | #2 |
| ***Shelby*** Kayıt Tarihi: 04-03-2007 Şehir: ÇANAKKALE/GBOLU Yaş: 20 Otomobil: CLİOSPORT
|
evde indirip bakmak lazım google artık ie rakip oldu yani siteyede koymuş tutma ihtimali war.. adı war çünkü
|
| | |
| | #3 |
| membran member Kayıt Tarihi: 24-06-2006 Şehir: darfur Yaş: 23 Otomobil: 4 tekerli kara taşıtı
|
google artalan rengini koyulastırırsa bilmem kaç megawatt enerji tasarrufu saglıycaktı dünyada ondan bi haber var mı ? bunla bi alakası var mı ? ciddi rakamlar yazılıyodu cunku..
__________________ Close your eyes.. Let me kiss you.. |
| | |
| | #4 |
| Name : Erhan |
google ın sayfasında gördüm ama kolay kolay vazgeçmem firefoxtan |
| | |
| | #5 |
| nuriQocca |
indirdim ama bakmadım neymiş o ..
__________________ |
| | |
| | #6 | |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
| Alıntı:
browser'ın arkaplanı koyu diye dediysen bilmem tabi ![]() ama bunun adı krom diye renk koyulaştı sanıyosan ben peşinen dalgamı geçeyim | |
| | |
| | #7 |
| membran member Kayıt Tarihi: 24-06-2006 Şehir: darfur Yaş: 23 Otomobil: 4 tekerli kara taşıtı
|
bi ay ortalardan kayboluyorum.. browsermıs okumadım abi
__________________ Close your eyes.. Let me kiss you.. |
| | |
| | #8 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 22-07-2005 Yaş: 18
|
Ondan yazıyorum şu an tasarımı garip geldi baya, hız olarak pek fark göremedim firefoxla arasında
|
| | |
| | #9 |
| Çılgın Programcı Kayıt Tarihi: 17-06-2005 Şehir: istanbul Yaş: 22 Otomobil: VW T5 hiç kırmızı & Opel Combo CityPlus 1.3 cdti
|
açılan her sekme firefox ve ie7 deki gibi tek bir işlem içinde değil ,her biri için tekrar bir işlem başlatılıyor ilginç bir şey hızı şu an için iyi ama bu yüzden hayvan gibi ram çekiyor... firefoxa canavar diyordum ama bu uçtu |
| | |
| | #10 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Yeni nesil web programcılığının Allah belasını versin başka bir şey demiyorum.. 7 sekme açık, biri Facebook (dünya açgözü).. 3 tane IE download geliyor.. 101mb ram yiyor.. Bu ne yaa.. Web 2.0 çıktı zaten anasını ağlattılar ortalığın.. tiksinç.. ajax'lar falan bööööööö |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|