"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Kime Emanet? Kayıt Tarihi: 22-05-2004 Şehir: Istanbul Yaş: 28 Otomobil: Audi A4 1.8Tq
Blog Kayıtları: 23 |
Son bir aydir orda burda kullanmak icin bir laptop arayisi icindeydim. Laptop kucuk olmaliydi ve XP calistirabilmeliydim. Tabiki oyle $2000 vermek gibi bir nigetim yoktu cunku bu laptop az kullanilacakti cunku calistigim yada gittigim heryerde mutlaka bilgisayar var. Arastirma sonucu bu kucuk ama harika seyi buldum ![]() Asus eee 4G Fiyatida kucuk boyutlu laptop lara gore cok ama cok ucuz, sadece $399 ![]() 100'den fazla yorum okuduktan sonra almaya karar verdim ve aldim. Tabiki oyun icin yada ana bilgisayar olarak kullanmak zor (oyun oynayan manyaklarda var ama Star Craft, Word of Warcraft, Counter Strike, Half Life 2 gibi)Bilgisayar Linux ile geliyor ve isin guzel yani acilma suresi sadece 15sn ![]() Ben XP kurdum cunku bilgisayari almamain bir sebebide arabadada kullanmak ve program sadece windows altinda calisiyor. Daha fazla bilgi icin; http://eeepc.asus.com/global/ Celeron M 900Mhz 4GB SSD 512MB Ram (Ben 2GB'a yukselttim) 7" Ekran ve Hoparlorler 3 tane USB 2.0, SD, VGA out, LAN, WIreless, kulaklik mikrofon cikislari var uzerinde 8GB likda SD aldim extra yer olsun diye. Isin ilginc yani benim bilgisayar diger o iki laptopdanda daha hizli acilip kapaniyor. SSD (Solid State Disk) oldugu icin cok hizli normal hdd lere gore. Iste size boyutunu rahat anlayabilmeniz icin 1-2 resim ![]() Soldaki Gateway MX6422 15.4" Ortadaki HP Pavilion dv2000 14.1" Sagdaki Asus eee 4G 7" ![]() Sagdan sola laptop tam 1 karis Klavyesine biraz alismak gerekiyor ama.![]() ![]() |
| | |
| | #2 |
| moruk naber ? Kayıt Tarihi: 09-04-2006 Şehir: istanbul Yaş: 24 Otomobil: 74 camaro - astra
|
süper güle güle kullan
__________________ |
| | |
| | #4 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Karşıyaka Otomobil: Peugeot 207 RC
|
Orada WinXP PE çalıştıran makinalar yok mu? Bu tip sadece PC amaçlı PC'ler için ben embeded tercih ediyorum genelde.. Tabi hdd yok üstünde. Güle Güle kullan |
| | |
| | #5 |
| lfs's ™∂яιƒт кιηg® |
abuu,cok kücük diilmi Arif abi o kaybolup gitmesin alman tankında ![]() hayırlı olsun ![]()
__________________ Modifiyem Pixel Car Competition Winner-1 ![]() |
| | |
| | #6 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 07-05-2004 Şehir: - Yaş: 21 Otomobil: -
|
XP kurduktan sonra SSD'de ne kadar yer kaldı abi?
__________________ Şiddete Meyalim Vallahi Dertten |
| | |
| Reklam |
| | #8 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 31
|
Güle güle kullan....İşini görüyor ise mesele yok....
|
| | |
| | #9 |
| Eşşek Ne Anlar Hoşaftan. Kayıt Tarihi: 17-03-2006
|
hayırlı olsun
__________________ |
| | |
| | #10 |
| GermanCarFan Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Güzelmiş valla güle güle kullan...