"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| MdfyM Team |
Carbon'da da zorlanabilirsin sanki.
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #13 | |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 13-09-2006 Şehir: İzmir Yaş: 30 Otomobil: corolla d4d mmt
| Alıntı:
şahsi fikrim ,,, makinanın özellikleri fiyatına göre iyi , ama intel çipli ekran kartı olan cihazı tercih ve tavsiye etmem asla. ( arada bir dahi oyun oynayacaksan.) | |
| | |
| | #14 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 13-09-2006 Şehir: İzmir Yaş: 30 Otomobil: corolla d4d mmt
| tan ın söylediği de doğru , yani full açarsan kaldırmaz kesinlikle . benim rahatça oynatır dan kastım bazı grafikleri kıstığın sürece oynarsın |
| | |
| | #16 |
|
bugün baktım ,, acaba cihazımı değiştirsemmi diye göz gezdirdim . 2 yıldır asus kullanıyorum . tek çekirdekli 2 ghz eski tip yani. ama ekran kartı nvidia 7300 . 2 gb rama yükseltmiştim cihazı , cod4 veya araba yarışları bunda bile oynanabilir seviyede oluyordu. asusun 2,53 ghz core2duo işlemcili bir cihazı var. fiyatı 2200 ytl gibi bişey ama çok hoşuma gitti gerçekten . |
| | |
| | #17 |
| rica ederim , şimdiden hayırlı olsun
|
| | |
| | #19 |
|
tosh kullanan bir arkadaşım var ama sorun yaşamadı , bizim şirkettekiler fujitsu kullanıyorlar onlarda sorun yaşamadılar henüz. inan bilemiyorum . VATAN COMPUTER - Türkiye'nin Teknoloji Hiperstore'ları şu model 200 usd daha pahalı gerçi ama incele bence. bu arada asus markasından ben çok memnun kaldığımı yinelemek isterim . iş yerinde ve evde aynı bilgisayarı kullanıyorum, yani günde ortalama 17 saat açık kalıyor cihaz, ayrıca her sabah akşam araba bagajında geziyor. 2 yıldan fazla oldu sorun yaşamadım . sağlamdır. |
| | |
| | #20 |
| bide a5 im olsa |
ankara etlik e açılan media markt ta aynı ayardaki acer laptop800 veya 900 ytl idi tam hatrlamıorum bugün gazetede gördüm sen bilirsin illede toshiba diyorsan bilemem...bugüne kadar 2 kere garantili telefon kullandım geri kalan 8 telefonum kacaktı hiçbirindede garanti aramadım..servis ağından cok aletin dayanıklılığına dikkat et bence...2800 e toshiba aldım lanet,1 saat sonra masayı yakıyor...böyle şeylere cok dikkat et
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|