"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| umuTR | Teknosa Alışveriş Sitesi - TOSHIBA SATELLITE 300 1EC NOTEBOOK , TAŞIMA ÇANTASI bu piano black resngi fln var alınırmuı fiyatı iyimi?
__________________ imzanın içeriğine dikkat edelim |
| | |
| | #2 |
| MdfyM Team |
Yeni çıkan oyunları oynamayacaksan yeterli bence.
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #3 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 13-09-2006 Şehir: İzmir Yaş: 29 Otomobil: corolla d4d mmt
|
walla fiyatına göre özellikler iyi sanki . ama ekran kartı ne ki bunun ? intel se bence alma , oyun oynatmıyor ,sorun çıkarıyor. ama nvidia veya ati ise fiyata göre gayet iyi.
|
| | |
| | #5 |
| MdfyM Team |
Crysis, NFS Prostreet, COD 4 ve türevleri..., bunları oynayamazsın bununla.
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #6 |
| Eşşek Ne Anlar Hoşaftan. Kayıt Tarihi: 17-03-2006
|
ya bunu önce ne için aldığına karar ver bence ilk önce oyun oynamak için alıyorsan yazık o verdiğn paraya işin için ihtiyaç ise yerede artar bile.
__________________ |
| | |
| | #7 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 13-09-2006 Şehir: İzmir Yaş: 29 Otomobil: corolla d4d mmt
|
mesela cod4 . ben çok severdim ,net üzerinden oynardım genelde. ama intel ekran kartları çalıştırmıyor. başka bazı oyunlarda da sorun oluyor diye hatırlıyorum. p.shop , msn , net tabiiki rahat rahat çalışırsın. bir de sen karar vermişsin zaten gibi bir izlenim aldım mesajından... |
| | |
| | #9 |
| yesss, teşekkürler tan . diğer oyunlar aklıma gelmemişti.
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|