"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| GermanCarFan Kayıt Tarihi: 25-04-2004
| Nedenini öğrenebilirmiyiz MR. IT Man
__________________ Team VW |
| | |
| | #12 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
İş olsun.. Herkes Toshiba sever tüm Dünya kabul eder ya, aksine bir şey söyleyebilmiş olmak adına. Malum Sony hastasıyım, onu eleştiremiyorum, bari Toshiba'yı eleştireyim. |
| | |
| Reklam |
| | #13 |
| Eşşek Ne Anlar Hoşaftan. Kayıt Tarihi: 17-03-2006
|
hastasın sen tedavi olman lazım.
__________________ |
| | |
| | #14 |
|
eki eki eki ![]() Bence toshi her konuda gayet başarılı, HPnin yeni seri Pavillion'ları berbat, ama business serisini arkadaşımda 3-4 yıldır sorunsuz kullanıyor... Acer'i Deniz önermişti bir ara, o bakımdan ben de güveniyorum... Asus zaten iyi de pahalıca...
| | |
| | #15 |
| Watch |
verdiğin linkteki bilgisayar başka yerde taksitli fiyatı 1000 ytl bu linkten bakabilirsin http://www.istanbulbilisim.com.tr/Sa...YASI,6504.html ayrıca sony'yi tavsiye ederim, özellikle fw serisi almayı düşündüğün bilgilsayarın işletim sistemi biraz yavaş ve eski kalmış
__________________ Herkes herşeyi biliyor |
| | |
| | #16 |
|
"İstanbul Bilişim'in internet sitesinde binlerce ürün var ve genelde hepsi stokta gibi gözüküyor, gerçekte ellerinde olmuyor, aranıp sorulduğu zaman daha pahalı ürünler satmaya çalışıyorlar" Diye okumuştum bir forumda...
| | |
| | #17 |
| Watch |
Donanım haber'de okumuşun sanırım ![]() fiyatları ciddi oranda düşük, benim arkadaşımın 2200'e aldığı ürün media marktta 3200dü ürün ellerinde yoktur, veya daha pahalısını satmaya çalışıyorlardır, bilemiyorum açıkçası çokta umursamıyorum, elimde yok şunu verelim dediği model işime geliyorsa alırım, gelmıyorsa almam yanı ![]() "sony garantisi değilmiş" ben şuan vaio sz1hp kullanıyorum, servis parası olarak garantili bilgilsayarıma en az 650 euro harcamışımdır selamın aleykum dedıgınde 100 euro alıyorlar zaten o zaman en azından başta alırken biraz para kazanmak lazım ben şuan fw serisi vaio düşünüyorum, hatta akşamda gidip bakacam kısmetse gene İB'den alıcam düşünmeden
__________________ Herkes herşeyi biliyor |
| | |
| | #18 |
|
Memnunsan problem yok... Söylediğim farklı birşey zaten, adamların satış politikaları bu, kimine göre itici gelebiliyor... Bence itici, internet sitesinde herşey var gibi gösterip çoğunun aslında olmaması...Doğal olarak farklı modeller satılmaya çalışılması...Ki genelde daha pahalı modeller oluyor... Garanti olayına katılıyorum, servis olayı çok yalan Türkiye'de, herşey garanti kapsamı dışında...
| | |
| Reklam |
| | #19 | |
| Supervisor Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: İstanbul Yaş: 27
| Alıntı:
Ne yani, şimdi Sony garantisi olmayacakmı alacağım üründe ?
__________________ | |
| | |
| | #20 |
|
Sony-Eurasia kendisi garanti vermiyor İB ürünlerine... İB kendisi garanti veriyor...
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|