"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| BOSS Kayıt Tarihi: 15-08-2006
| yeni laptop?
Bu hafta içinde laptap alıcam arkadaşlar..fiyat olarak 1500 ytl yi geçmicel.markda hp veya toshiba düsünüyorum..önerisi olan varsa sevinirim..teşekkürler..
|
| | |
| | #2 |
| TOSHIBA SATELLITE A300-1EC CORE 2 DUO T5750 2Ghz 2GB 160GB TAŞINABİLİR BİLGİSAYAR - Bilgisayar & Ofis Ürünleri - Ereyon.com.tr Ekonomik Reyonlar! bu bilgisayarı düşünüyorum ama özellikleri nası acaba fiyatına göre??
|
| | |
| | #3 |
| tasarım by_elite tunıng Kayıt Tarihi: 04-12-2007 Şehir: istanbul / Avcılar Otomobil: renault
|
toshıba al dostum 300 serisinden all hocam bende a200 var 3 defa düştü bak en azz 10 kezz sistemi çokerttimm zanedersem hp olsaydıı fıss olurduu ayrıcaa hocamm toshıba laptopların kasasıı hp ve piaysadkii laptoplarıı her halikar ezerr bitekk ekranın arkasında kii bülümdee ozell cila alman lazımm yoksaa cabuk çiziliyo ayrıcaa özel bezde all yoksaa çoq çizilirrr TOSHIBA toshıba ToShIbA diyorumm hp arkide var amd athlon 1600 işlemcili 2500 e aldı şimdi 1000 ytlye satamıyoo ![]() :
__________________ " Renault otomobiller yaratır " araç: megane siyah damalı üstü 1.5 dci |
| | |
| | #4 |
|
saolasıın dostum büyük ihtimal toshiba alıcam yaa üsttekini almayı düsünüyorum ama onunda ekren kartı biraz kafamı karıstırooo
|
| | |
| | #5 |
| Çılgın Programcı Kayıt Tarihi: 17-06-2005 Şehir: istanbul Yaş: 22 Otomobil: VW T5 hiç kırmızı & Opel Combo CityPlus 1.3 cdti
|
toshiba derim bende....
|
| | |
| | #6 |
| ultrAslan Member Kayıt Tarihi: 14-08-2008 Şehir: İstanbul Otomobil: yok
|
Toshiba süper olur.Klavye dahil full piano black bi modeli vardı.Süper bi görüntüsü vardı |
| | |
| | #7 |
| bide a5 im olsa |
yalnız bişee dikkat et bendeki model satelite m70 160 acaip ısınıyor bundan sora kasa değiştirdiler kuzenim linkdekinden aldı onda böle bi problem yok..
|
| | |
| | #8 |
| Eşşek Ne Anlar Hoşaftan. Kayıt Tarihi: 17-03-2006
|
işlemci hızı biraz daha iyi bir makine bakabilirsin ama iyi düzeyde güzel bir makine.
__________________ |
| | |
| | #9 |
| GermanCarFan Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Toshiba A300 serisi iyidir, servis kapısında yatıp kalkmak istemiyorsan HP alma...Hepsi en az 3-5 defa bozuluyor...
__________________ Team VW |
| | |
| | #10 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Toshiba tavsiye etmem, özellikle düşük fiyat aralığında.. HP Business'lardan bulabileceksen al, Dünya'da üretilmiş en iyi laptoplar arasında başı çekerler ve en ergonomik kasaya sahiptirler. Görünümünü eski buluyor çoğu kişi, ben seviyorum. Yeni nesil Pavillion falan önermem. Acer ve Asus, ortamala fiyata göre hareket eden laptop alıcısı için en iyi iki seçenektir. Asus biraz pahalılandı, o nedenle öncelikle Acer derim. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|