"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #21 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Son cümlen hariç süper Zaten onu yazıp yazmayacağını merak ettim. ![]() Key'leri Microsoft'tan alıyorsun tabii ki, yasal beta programından bahsediyorum. |
| | |
| | #22 |
| Uur |
Microsoft'un sitesi bu konuda yardımcı olur heralde ![]() Teşekkürler herşey için Gene bu konu hakkında fikir sahibi arkadaşlar yazarsa benim de nasıl bir yol izlemem gerektiği hakkkında yardımcı olur |
| | |
| | #23 |
| Çılgın Programcı Kayıt Tarihi: 17-06-2005 Şehir: istanbul Yaş: 22 Otomobil: VW T5 hiç kırmızı & Opel Combo CityPlus 1.3 cdti
|
ben bilgi yönetimi 2 yıllık mezunuyum,lisde bilgi işlem okudum vb falan gördüm, sonra .Net yazılım eğitimi aldım ama benim için yazılım çok farklı şu an geçmişten gelemn bir işim var bilgi işlem ve teknik destek veriyorum ama yazılım konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum çünkü yazılımı seviyorum kendi geleceğimin yazılımda olduğunu düşünüyorum,yazılım bir yaşam tarzı haline geliyor , yazılımdan zevk alıyorsan,kahve ve kola seviyorsan yazılımcı sın demektir alakalı iki iş hangisini seviyorsan ona yönel ben yazılımdan daha zevk alıyorum.....
|
| | |
| | #24 |
| Uur |
Kahvede Kolada yasak bana miğdemden dolayı Bende Sisteme daha çok ısınıyorum yonetmek bişeyler yapmaktan daha çok hoşuma gidiyo bunda en iyi olabileceğimi de hissediyorum bakalım okul bitsin, hollandada ki stajımı tamamlıyıp hemen yazılıcam sistem uzmanlığına |
| | |
| Reklam |
| | #25 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
kahve ve kola yasak ise senden bilgi işlemci olmaz hocam, başka iş bul ![]() ![]() |
| | |
| | #26 |
| Çılgın Programcı Kayıt Tarihi: 17-06-2005 Şehir: istanbul Yaş: 22 Otomobil: VW T5 hiç kırmızı & Opel Combo CityPlus 1.3 cdti
|
hayırlısı olsun ne yaparsan yap sevidiğin işi / bölümü yap.. |
| | |
| | #27 | |
| Supervisor Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: İstanbul Yaş: 27
| Alıntı:
Daha önceki iş tecrübemle kursu referans göstererek, kendime göre iyi bir işte çalışıyorum. thekillingroad'ın dediği gibi bu gibi kurslarda eğitmenin rolü çok büyük. Yalnız şu varki, Kurumsal şirketlerin bu ikisi arasında öncelik verdiği Netron. Arkadaşlar seçimleriniz ister yazılım olsun ister sistem, kurs ister x olsun ister y, bu işte başarılı olup iyi bir kariyer yapmak, iyi bir maaş almak istiyorsanız, çok fazla kişisel çaba sarfetmeniz gerekiyor. Ben okulu bitirdim hadi herşey güzel olsun, ben kursu bitirdim hadi herşey çok güzel olsun, şeklinde işlemiyor sistem
__________________ | |
| | |
| | #28 |
| Atom Ozan Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 26
|
Oncelikle ozancim, eskiden siemensde calisan biri olarak. Siemens zamaninda amerika ingiltere fransa, kanada vs vs tum toshiba call centerlari elinde tutan bir konumdaydi. Amerikadaki adam sorun icin call centeri arayinca cat die turkiyeye dusuyordu. Sonra uzakdogulular aldi amerika tarafini. - Avrupa hala devam ediyor - Ben de bu ise sistemci olarak basladim, esasinda insaat muhendisiyim. Tamamen hobiydi bilgisayar. Omrumde egitime gitmedim, ki bence sistemci adamin egitime de pek gitmemesi lazim. Siemensde windows Level 2 (call center level 0dir) in en iyi adaminda bir suru sertifika vardi, ama hic kursa gitmemisti, zaten onlari alabiliyordu. Microsoft sorulari zaten oss gibi yarim sayfa, bilgiliysen alirsin hemen. Iyi bir adminin zaten bu ise ilgisi olmasi gerekiyor. Cevremde hic birsey yapamayip bari admin, programci olayim diye acaip kurslara giden adamlar goruyorum. ne yazikki o adamlarin bir yere gelebilecegine inanmiyorum. Topice donersek, programci olmani tavsiye ederim, is olanaklari ve maddi acidan daha basarili. 20-30 tane PC, 80-90 user olan bir sisteme goz kulak olabilecek kapasitede milyon tane adam var. Farkini nasil ispatlicaksin, ispatlasan ne olcak? Hele windowscu olursan yapacagin isler hep boyle ufak tefek networklerle olacak. Sorumlulugun ve maddi kazancin gelecek acisindan cok parlak olmaz. Sistemci olacaksan uluslararasi sirketlere girmelisin maddi/manevi refah acisindan. Oralara da kurtlar saldirmis zaten, o bilgi seviyesine gelene kadar cok zaman gecer.
__________________ Est sularus oth mithas! |
| | |
| | #29 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Karşıyaka Otomobil: Peugeot 207 RC
|
Ben modifiyem'i biraz fazla boşlamışım anlaşılan.. Tezcan yine ayrıldı kadiköy'de başka bir yerle anlaştı.. Bir ara izmire alacaktım ben onu kadıköydeki herifler fiyat yükseltti yattı.. tkr, ben bişi yapmadım olm. Senin potansiyelin vardı ben bunu farkedip sana söyledim sadece. Geri kalanını kendin yaptın yine kendin için. Şu an öyle bi noktadasın ki bazen anlattığın şeylerde kullandığın kelimeleri ilk kez senden duyuyorum. Beta Programs kısmı apayrı bir olay. Bir kere şu var: ülke bazlı kontejyanlar var. Bir programa Türkiye'den misal 5 kişi isteniyorsa ve daha önce benzer bir üründe 5 kişi kullanılmışsa ilk onlara teklif gidiyor microsofttan.. bu 5 kişiden geri dönen olmazsa başka başvurulara bakıyorlar. Bir de kamuya açık olan programlar var..Microsoft nezdinde dikkat çekmek için iyi bir platform ama gerçekten kendinizi göstermeniz gerekiyor ve iyi+kibar+esprili bir ingilizce şart. http://connect.microsoft.com Şimdilik bunlar gözüme çarptı. |
| | |
| | #30 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Karşıyaka Otomobil: Peugeot 207 RC
|
Ben modifiyem'i biraz fazla boşlamışım anlaşılan.. Tezcan yine ayrıldı kadiköy'de başka bir yerle anlaştı.. Bir ara izmire alacaktım ben onu kadıköydeki herifler fiyat yükseltti yattı.. tkr, ben bişi yapmadım olm. Senin potansiyelin vardı ben bunu farkedip sana söyledim sadece. Geri kalanını kendin yaptın yine kendin için. Şu an öyle bi noktadasın ki bazen anlattığın şeylerde kullandığın kelimeleri ilk kez senden duyuyorum. Beta Programs kısmı apayrı bir olay. Bir kere şu var: ülke bazlı kontejyanlar var. Bir programa Türkiye'den misal 5 kişi isteniyorsa ve daha önce benzer bir üründe 5 kişi kullanılmışsa ilk onlara teklif gidiyor microsofttan.. bu 5 kişiden geri dönen olmazsa başka başvurulara bakıyorlar. Bir de kamuya açık olan programlar var..Microsoft nezdinde dikkat çekmek için iyi bir platform ama gerçekten kendinizi göstermeniz gerekiyor ve iyi+kibar+esprili bir ingilizce şart. Microsoft Connect Şimdilik bunlar gözüme çarptı. |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|