"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 11-12-2005
|
Arkadaşlar iyi bir arkadaşımın mail adresini hacklemişler gizli soruyuda değiştirmişler mail adresini geri alabilicek bir white hacker mümkünse yardımcı olursa sevinirim şimdiden teşekkürler |
| | |
| | #2 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 21-04-2005 Yaş: 26
| Re: Yardım Lütfen
dostum "msn turkıyye falan mail atıp calınan maildeki bilgilerini gonderirsen sana sifreni geri yollarlar" gibi bişey solıcem ama free mailse eger pek sallıycaklarını sanmam. www.forumtr.com da mail hack diye bi bolum var.oraya bi goz at.işine yarıyacak bişeyler yada birilerini bulabilirsin belki.hadi kolay gele... |
| | |
| | #3 |
| ahternativeاختر Kayıt Tarihi: 25-04-2004 Yaş: 24 Otomobil: tdı
geçmiş olsun ben aşağıdaki linkte yazanları yapmaya çalıştım ama yeterince İngilizcem olmadığı için beceremedim sizde bi şansınızı deneyin http://www.modifiyem.com/forum/bilgi...im%21-a-26893/
__________________ اختر اختر sevdaRlandım |
| | |
| | #4 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
Bilgisayar bölümüne göz atsaydın oldukça faydalı şeyler vardı. ahter'in verdiği link gibi bir kaç konu daha var oralara bir göz at. Mail adresi hacklenmez. Şifresi tahmin edilir ya da bilgilerini güncelleyin gibi kolpa mailler aracılığıyla mail sahibi kendi elleriyle verir şifreyi. Daha zor bir şifre seçsin bundan sonra ve bilgini güncelle ölürsün bitersin gibi şeylere de aldırış etmesin. white hacker ne ola? Geri almanın yolu da bahsedilen konulardaki bilgiler ışığında şifreyi hotmail'den geri almak. İllegal bir yolu yok bunların. Konu Bilgisayar bölümüne taşınmıştır. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|