"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| cok eski uye | Yardım lütfen
arkadaşlar PC imde bir problem var.İnternet Explorer Herhangibir Yazı kutucugna yazı yazmaya başlayınca Takılıo.... ornegin Modifiyemdeki LOGİN için olan kısma...yada google daki arama kutucuguna... nasıl duzeltebilirim...İnternet Explorer 6 yuklu. ayrıca garip şekilde minimize yapınca başlat cubugu yerine desktop a iniyor internet explorer... bir diger problem ise bilgisayarı kapatırken yada açılırken inanılmaz uzun sure beklemeye başladı...bu birkaç gun oncesine kadar yooktu... herturlu spy programını ve Pc tools antivurs u yukleyip baktım...bulunanlar oldu sildim vs vs... ama duzelmedi.. Herhangibir şekilde Yardımcı olabilecek varmı? Format atmadan tabi...Son çare onu yapıcam malesef.... Teşekkürler....
__________________ [Kurallara Aykırı İmza Boyutu] Tıklayın |
| | |
| | #2 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
| Re: Yardım lütfen
formatı en sona bırakmana sevindim ![]() Benim aklıma virüs olasılığı gelmişti.. Farklı bir program ile de deneyebilirsin. kaspersky mesela. Yazı yazmak gibi spesifik anlarda problem çıkarmasından bu aklıma geldi. Mozilla ya da Opera kurup denedin mi aynı şeyler oluyor mu? Eski iki sanırım senin PC, eğer yeni almadıysan. Bir anda olması normal değil tabii ama artık performansında yaşadığı büyük bir kayıp ile bu hale gelmiş olabilir. Çok sayıda program yüklü olması buna sebep olabilir. Açılış ve kapanış uzunluğu buna işarettir, genelde. veya bu bir iki gün içerisinde yüklediğin yeni bir program/oyundan kaynaklanmış olabilir. Windows açılmadan önce F8'e bas ve safe mode'dan giriş yap. Ordan tarat bir de antivirüs programları ile. Windows güncelleştirmelerini dene. Yeni yüklediğin bir programdan olma olasılığı varsa, Başlat>Programlar>Donatılar>Sistem Araçları> Sistem Geri Yükleme'yi çalıştır. Problem yaşamadığın bir tarihe geri al Windows'u. Normale dönerse muhtemelen bu arada kalan zamanda bir problem oluştu. Sistem Geri YÜklemenin çalıştığını bildiğin halde geri yükleme noktası gözükmüyorsa da çok bütük ihtimalle virüsten dolayı. geçmiş olsun, aklıma başka birşey gelmedi. |
| | |
| | #3 |
| The Power of Dreams | Re: Yardım lütfen
En son bilgisayarına ne yükledin?bence o programdanda kaynaklanıyo olabilir veya arkadasımızın dediği gibi ada-ware programı ile veya stinger ile bi tara yaptır hiç olmadı f-o-r-m-a-t |
| | |
| | #4 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
Resimde Başlat Çubugu'nun üzerinde duran SpeedF... gibi mi oluyor IE aşağı çekince? Bu muhtemelen Not Responding olduğundan oluyordur. IE'yi tekrar kurmayı deneyebilirsin. Mesajı son düzenleyen thekillingroad : 06-01-2006 - 07:05 |
| | |
| | #5 |
| cok eski uye | Re: Yardım lütfen
evet ozan aynen oyle oluor...ama IE yi nasııl tekrar yuklicem..daha dogrusu nasıl var olan versionu silebilirim? en son servis pack 2 yi update ederken yarım kalmıştı...snra onu kaldırıim derken bi kaç dosya mı ne silindi ama problem yoktu...en azından o gun... Ie nin 6 install ı var ama nasıl silicem var olan IE yi? Adaware le ve PC tools la arattım ve temizledim zaten ama deişen bişi yok...
__________________ [Kurallara Aykırı İmza Boyutu] Tıklayın |
| | |
| | #6 |
| ÜYE Kayıt Tarihi: 06-05-2004 Yaş: 20
cem xp cd sı varmı elınde???
__________________ |
| | |
| Reklam |
| | #7 |
Internet Explorer’in Yeniden Kurulumu Web sayfaları artık doğru görüntülenmiyor ve yüklemeler aniden kesiliyorsa, artık IE’ yi yeniden kurmanın zamanı gelmiştir. Bunun için XP CD’sini sürücüye yerleştirin ve Başlat/Çalıştır a şunu yazın. rundll32.exe.setupapi,InstallHinfSection.DefaultIn stall.132.%windir%\inf\ie.infü
__________________ |
| | |
| | #9 |
ok benımde internet exp calısmıyor..onun yerıne mozilla kurdum memnunum ama bırtaz yawas acılıyo ılk basta... sen yaparsan haber ver oke bide xp cd sini kopyalarmısın bna
__________________ |
| | |
| | #10 |
| yaya forever Kayıt Tarihi: 27-04-2004 Yaş: 22
ie yi program ekle kaldırdan windows bileşenleri var orda kaldırmayı bi dene emin değilim ama , açılış yavaşlığı içn de programalr yüzünden olabilr başlatken açtığı programalrı görmek içn başlat/çalıştır msconfig yaz başlangıca bak gerkesiz programlar varsa kaldıra blirsn spy felan oalbilr genelde
__________________ ![]() Çıldırın! |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|