"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| samet Kayıt Tarihi: 25-03-2007 Şehir: istanbul Yaş: 23 Otomobil: golfV 1.6
|
merhaba arkadaşlar bilgisayardan fazla anlamıyorum bir notebook birde masüstü bilgisayar kullanıyorum masaüstünü çok fazla kullanmıyorum bu aralar oyun hevesim başladı yalnız benim bilgisayarın sadece adı bilgisayar kendisi hesap makinesi gibi birşey bende çok fazla özelliklerini anlamıyorum buldum özelliklerini buna ne yapmam gerekirki yeni çıkan oyunları oynayabileyim need for speed undercover vs. özelliklerinide buldum şöyle yazayım: xp professional intel celeron cpu 2.40ghz 2x256(512)mb ram direct x 9.0 bu ne hiç bilmiyorum yazayımda nvidia ge force fx5200 128mb ekran kartı buna ne gerekir son çıkan oyunları oynayabilmek için ve bana ne kadara patlar fiyat olarak. şimdiden teşekkürlerimi ve saygılarımı sunuyorum |
| | |
| | #2 |
| MdfyM Team Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Antalya Yaş: 26 Otomobil: n/a
|
Bilgisayarını yenilemeni tavsiye ederim.
__________________ |
| | |
| | #3 |
|
atayım yani bunu öylemi |
| | |
| | #4 |
| MdfyM Team Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Antalya Yaş: 26 Otomobil: n/a
|
Elindeki pc şuanda ilköğretim gören bir öğrencinin ihtiyacı olabilir, illaki atman gerekmez, Yukarıda sıraladığın özelliklerde yeni çıkan oyunları oynayabilmen için pc'ni yenilemen gerekli diye düşünüyorum.
__________________ |
| | |
| | #5 |
|
tabiki atıcam diye lafın gelişi söylüyorum akrabalarımdan birine veririm
|
| | |
| | #6 |
| lfs's ™∂яιƒт кιηg® |
450 ytl sadece kasa içi degismen lazım
__________________ Modifiyem Pixel Car Competition Winner-1 ![]() |
| | |
| Reklam |
| | #7 |
|
3-4 taksit yaparım onuda çokta zor olmaz ödemesi 450 ye razıyım
|
| | |
| | #8 |
| lfs's ™∂яιƒт кιηg® |
ama kesin konusmamak lazım bi bakiym bizim toptancıya
__________________ Modifiyem Pixel Car Competition Winner-1 ![]() |
| | |
| | #9 |
| ÜzgünBakanÜye |
şimdi şöyle ki, anakart büyük ihtimal eski. aynı şekilde benim de bir bilgisayarım var. değiştirip de güncel olarak takabildiğim tek parça ram işlemci ve ekran kartının girişi değişti, anakartı değiştirince de hepsi değişecek. kısacası bu sistemi ya bi tanıdığa ver, ya uygun fiyata okuttur yeni sistem topla derim |
| | |
| | #10 |
|
kimse almaz ki bunu tanıdığa vericem o zaman ps3 alıcaktm arkadaş aklımı çeldi onu alınca hd. alman lazım bilgisayarı geliştir dedi bakalım bir heves başladı çok maliyetli olmazsa yapmak istiyorum birşeyler
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|