"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| I`m The 6th Element....™ Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 29 Otomobil: Corsa
| Wireless sorunsali Vol II.
goktugcum benim sorun biraz farkli ![]() simdi 1 adet us robotics 9108 wireless modemimiz var.. (bkz. resim 1) ![]() bundan once de kablosuz olanini kullaniyordum ve bilgisayari 3 ay kapatmadigimi bilirim(msndekiler de bilir ) ve 1 kere bile kopma olmadi,keza bu modemde de oyle...fakat soyle bir sorunum var ethernet uzerinden port1 e bagli olarak desktop aslan gibi internete girmeye devam ediyor...e laptop ta ayni sekilde..fakat birbirleri arasinda baglanti kuramiyorum 2 bilgisayarda birbirlerini gormuyorlar ayni network grubu icerisinde konumlandirdim ama sadece kendilerini goruyorlar..ve buna ilaveten modemin ustunde 1 usb girisi var ve print server ozelligi de mevcut hp2410 all in one var ama bunu da print server kullanarak nasil tanitacagimi bilmiorum unutmusum bircok seyi
__________________ |
| | |
| | #3 |
| akademik köle Kayıt Tarihi: 28-04-2004 Yaş: 29
| Re: Wireless sorunsali Vol II.
güvenlik duvarında paylaşıma izin ver de ve güvenlik seviyesini biütün bilgisayardaki lere orta seviye ye getir firewall kullanıyorsan paylaşıma izin ver de (dosya ve yazıcı paylaşımı) yazıcının network e izin verip vermediğine bak yani her yazıcıyı modeme bağlayamazsın
__________________ var olan birşeyden mutlaka bir miktar vardır. bir miktar olan mutlaka ölçülebilir. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|