"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| renaultsport | wireless sorunsalı
ya bi sorunum var şimdi evde wireless modem var ben odamda ethernetten bağlanıorum kardeşim içerki odadan wireless la notebookla... ama arada bağlantısı kopuo ve çoğunda ancak ben modemi kapayıp açarsam tekrar girebilio o koptukça ben modemi açıp kapamak zorunda mıyım bu şekilde? |
| | |
| | #3 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 11-12-2005
| Re: wireless sorunsalı
benimde sorunum şifre koyamamak ben şifre koyunca bende network ün dışında kalıyorum senin sorunun hakkında aklıma tek gelen şey ya modem çok ısınıyor yada başka bir sorunu var |
| | |
| | #4 |
| renaultsport | Re: wireless sorunsalı
işte sorun ne sorun o |
| | |
| | #5 |
| GermanCarFan Kayıt Tarihi: 25-04-2004
Sorun ADSL hizmetindendir, eve gelen telefon hatlarının eskiliginden falanda olabilir.. Modemde veya wireless te bir problem olduğunu sanmıyorum ikiside aynı anda kopup geliyorsa...
__________________ Team VW |
| | |
| | #6 |
| :T Kayıt Tarihi: 06-05-2004 Şehir: Ankara Yaş: 24
bu sorun bendede var, modemi açıp kapayınca düzeliyo...
|
| | |
| Reklam |
| | #7 | |
| renaultsport | Re: wireless sorunsalı Alıntı:
abi bende kopmuo kardeşimin ki kopuo ben ethernetten bağlıym kardeşim wireless o yüzden kapa aç yapıyorum modemi... | |
| | |
| | #8 |
| GermanCarFan Kayıt Tarihi: 25-04-2004
Sadece wireless kopuyosa fena valla, ayarlara falan bi dalmak lazım ama bilen biri yapsa daha iyi olur.. Bazende tutmadımmı tutmuyo, çok duydum bu yüzden modem değiştireni... Bide Toshiba- USRobotics kombinasyonu var, hiç problem yok TTelekom kaynaklılar hariç..
__________________ Team VW |
| | |
| | #9 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Karşıyaka Otomobil: Peugeot 207 RC
Wireless Access Point'ler Linksys veya USR9106 US Robotics se normal..
|
| | |
| | #10 | |
| renaultsport | Re: wireless sorunsalı Alıntı:
neden normal? | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|