"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| Eşşek Ne Anlar Hoşaftan. Kayıt Tarihi: 17-03-2006
|
grafik görsel ağarlıklı olduğu için kasması çok normal
__________________ |
| | |
| | #12 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 12-06-2006 Şehir: 06 Otomobil: -_-
|
öyle de ne oluyo yani görsel anlamda ii tamam katılıyorum...farklı biş özelliği mi var.yani vista da yapıp bunu xp de yapamazsın dediğiniz bi olayı varmı bu vistanın.ismine de uyuz oldum ne biliym hiç sevemedim.loghorn olacaktı bi ara boynuzlu bi logosu vardı.o olsa kurardım bak |
| | |
| Reklam |
| | #13 |
| GermanCarFan Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Windows XP Pro SP3 x86 Integrated August (2008) his is Windows XP Professional With SP3 x86 Windows and Microsoft updates integrated up-to August 2008 Upgrade and Lang directorys are removed. All drivers for all manufacturers added, so you can install this on a SATA hard driver. Şunu yükleyeceğim, http://www.notebook.gen.tr/notebook-...cozum-t18.html Bu işleme gerek yok değil mi?
__________________ Team VW |
| | |
| | #14 |
| Team Lada |
vaaaav görsel olarak herşeyi anlatmışlar
|
| | |
| | #15 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
internetten xp mi indiriyosun ben bulaşmazdım..mesele directx10.. XP'de yok.. oyun tecrübesi daha gelişmiş Vista'da.. |
| | |
| | #16 |
| Üye Kayıt Tarihi: 25-12-2004
|
notebook ile yuklu gelen bloatware denen gereksiz sponsor yazilimlar yuzunden yavas calisiyor vista. sifirdan kurun bakin yavas mi hizli mi. 1 gb ram ile kullanmayin tabii ki.
|
| | |
| | #17 |
| Team Lada |
nasıl bi ram kullanacaz peki??
|
| | |
| | #18 |
| Watch |
sp3 bılgısyarın anasını aglattı aynı gun kaldırdım ınanılmaz agırlastırıyor
__________________ Herkes herşeyi biliyor |
| | |
| Reklam |
| | #19 |
| GermanCarFan Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
İnternetten indirdiğim sp3 patlak çıktı, başka bir bilgisayarı çökertti, şimdi ona format attım... Forza SP2 ![]() Laptopa format atmaya biraz gözüm korktu, kısa zaman içinde düşünmüyorum... 1GB ram var, bunu değiştirme olayı söz konusu değil şuan...
__________________ Team VW |
| | |
| | #20 |
| renaultsport |
xp ye terfi konusu varmış iyi oldu bu şu bilgisayarlara bende xp kurıym... |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|