"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| GermanCarFan Kayıt Tarihi: 25-04-2004
| Windows Vista Basic 'ten XP'ye geçiş (Downgrade?)
Arkadaşlar, ofise bir laptop aldık, Vista Basic kurulu geldi. En basit yoldan nasıl geçeceğiz XP 'ye? Benzer bir konu vardı sanırım aradım ama bulamadım... Teşekkrüler...
__________________ Team VW |
| | |
| | #2 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 15-01-2008
|
Vista üzerine XP Kurmak İsteyenler... Resimli Anlatım.... Vista üzerine XP Kurmak İsteyenler... Resimli Anlatım.... |
| | |
| | #3 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
| notebook.gen.tr'den alıntıdır. Acer Aspire 5220 için XP Kurulumu Xp kurulumuna başlamadan önce;
Sürücüleri mutlaka verdiğimiz sıra ile kurunuz.
|
| | |
| | #4 |
| Eşşek Ne Anlar Hoşaftan. Kayıt Tarihi: 17-03-2006
|
notebook.gen.tr süper bir yer .
__________________ |
| | |
| | #5 |
|
İnsan değiller, gerçekten mükemmel. |
| | |
| | #6 |
| GermanCarFan Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Teşekkürler dostlar, format+XP P SP3 yükleyeceğim... Sıfır bilgisayar, bozarsak patronda bizi bozacak artık
__________________ Team VW |
| | |
| | #7 |
| Senior Member |
bende yeni aldım laptop vista var üzerinde çok yavaş açılıyo falan napsam bilmiyorum ya çok çok farkeder mi xpye geçinde?
|
| | |
| | #8 |
|
Hele de 1GB ram varsa deli gibi farkeder. =) Babamda TOshiba bişey var.. 1GB imiş.. geçenlerde bi check up için gittim.. ölmüş ya.. tırı vırı norton falan da kurulu.. bitmiş alet kendine hiç gelemiyor 10 dk 20dk falan değil.. |
| | |
| | #9 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 12-06-2006 Şehir: 06 Otomobil: -_-
|
vista anlam veremediğim kadar yavaş çalışan ve alışamadığım sistem.aynen arkadaşımın yeni aldığı desktop a vistayı iptal edip, xp kurduk ve performans çok fazla hissedilir derecede değişti. iyi bir karar vermişsiniz.FORZA XP... |
| | |
| | #10 |
|
Güzelliği de ayrı ama, ve geleceği... ![]() 2. ve 3. PC'ler yolda, gelsinler eve, günlük kullanım için Vista'ya geçeceğim ben de. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|