"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
| Winamp 5.1 desteklemiyor?
Winamp 5.0 kullanıyorum. Her daim 2.50 gibi eski sürümlerini kullanırdım ama en son bir sorun cıktı bende uğraşmak istemediğim için 5.0 yükledim. Şimdi ben Preferencestan nereyi kurcalasam bir türlü 2Channel Speaker'dan öte çıkış alamıyorum. Gereksiz fazla ve boğuk bir bass ekleniyor bir de bunun üstüne. Adam gibi fade de alamıyorum bu yüzden sesten. Media Player ile mp3 dinlemekte pek açmıyor beni. Bu arada evet Media Player ile 6channel alıyorum sesi ki Winamp 2.50 de de yapabilmiştim bunu. Nedendir, halledilebilir mi? |
| | |
| | #2 |
| 無限 Kayıt Tarihi: 02-06-2004
| Re: Winamp 5.1 desteklemiyor?
5.13 sürümünü kullanıyorum bende 6 kanal veriyor sesi, eski sürümlerinde sadece 2 kanal veriyordu
|
| | |
| | #3 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Karşıyaka Otomobil: Peugeot 207 RC
Niye desteklesin ki?
|
| | |
| | #4 |
Sorround yapamaz tamam, mp3 zaten max stereo. Ama media player 6channel çalıyor, ve ses daha kaliteli.. Winamp'ta, media playerda dinlerken seskartından 2channel'a düşürdüğümdeki gibi çalıyor, hep Winamp 2.50 böyle değildi. |
| | |
| | #5 |
| yaya forever Kayıt Tarihi: 27-04-2004 Yaş: 22
bende winamp 5.1 versionuı var , 4.1 kanal seçili ses kartında çalışıor rear kolon, 5.1 verisonu çek bide bakalım yoksa atim
__________________ ![]() Çıldırın! |
| | |
| | #6 |
| D R a G T u N e R ! | Re: Winamp 5.1 desteklemiyor?
Ben de 5.1 aldıgım zaman aynı sorunla karsılasmıstım... PCnin altını üstüne getirmis, yapılmadık ayar bırakmamıstım, ama bir türlü de 5.1 caldıramadım... Bu sorunu winamp sonrasında kendi versiyon yenileyerek cözdü... Winamp 5.1 Surround Edition adı ile bir versiyon cıktı... Bu aynı zamanda program ismiyle winamp 5.1 oluyor. Winamp 5.1 ve sonrasındaki sürümleri yüklersen 5.1 destegini alabilirsin. 5.1 versiyonundan sonra 4 versiyon daha cıktı... Su an en günceli 5.2 cıktı... Bence son sürümü indir, rahat rahat 5.1 keyfine var... http://www.winamp.com/player/
__________________ L'amante Italiano reale ' D Я G ' |
| | |
| Reklam |
| | #7 |
Teşekkür Ettim. 2.50'ye falan inmeyi düşünüyorum ben. Yersiz yersiz dolu yeni Winamp'ler, 2000 sonrası ICQ gibi.. |
| | |
| | #8 |
| D R a G T u N e R ! | Re: Winamp 5.1 desteklemiyor?
Rica... Yükle yenisini ne olacak...Kullanacagın play stop tusu... Fazla özellik olsun ne zararı var sana
__________________ L'amante Italiano reale ' D Я G ' |
| | |
| | #9 |
10GB RAM'im olsun, yine sevmem gereksiz yiyenleri. Yapacağı bir Mp3 çalmak.. Açılırken 3c zıplatıyor CPU'yu |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|