"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Çılgın Programcı Kayıt Tarihi: 17-06-2005 Şehir: istanbul Yaş: 22 Otomobil: VW T5 hiç kırmızı & Opel Combo CityPlus 1.3 cdti
| Vista ultimate ve busines driver sorunu
arkadaşlar bizim ithalatımız olan bir ticari tıbbi cihaz pc aracılığı ile çalışıyor ve yeni sürümü kaldı kurulum için xp pro ve ya vista busines istiyor vista ultimate yüklü bilgisayarda deniyorum ama olmuyor aygıtı bilinmeyen aygıt görüyor ve driveride yemiyor şimdi ultimate tüm sürümleri kapsıyor diye biliyorum ama busines ile böyle bir fark yaratması normal mi sizce yada başka bir sorun mu var? olmazsa busines yüklü bir pc bulup denİyeceğiz
|
| | |
| | #2 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Ultimate'de UNIX için sub-system bile var abi. Bildiğin doğru, Ultimate evrensel küme, tamamını kapsıyor. ![]() Cihazın driver'lerinin açıklamasına ulaşabilir misin firmadan? Onlar daha kesin bilgi verebilecektir diye biliyorum, zira çok mantıklı değil Business'de çalışan driver'in Ultimate'de çalışmaması. |
| | |
| | #3 | |
| Çılgın Programcı Kayıt Tarihi: 17-06-2005 Şehir: istanbul Yaş: 22 Otomobil: VW T5 hiç kırmızı & Opel Combo CityPlus 1.3 cdti
| Alıntı:
| |
| | |
| | #4 |
|
Ultimate'yi tekrar kurmayı denedin mi?
|
| | |
| | #5 |
|
şu an ultimate deyim hala
|
| | |
| | #6 |
|
ozan sağol driverde sorun varmış başka driver buldum oldu sağol rahatladım...
|
| | |
| | #7 |
|
Rica ederim güzelim ne demek |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|