"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| CaddeLaraTeam | Selam arkadaşlar.Toshıba marka laptop alacagım fakat İşletim Sistemi Home Premium Portekizce olarak yüklü.Sorduğumuz her mağaza bilgisayarı ilk açılışında dil seçeneklerinden ingilizce veya diğer dilleri seçip işletim sistemini o dile çevirebileceğimi söylüyor.Ayrıca Recovery ile de bunu yapabileceğimizi söylüyorlar bu konuda bilgisi olan yardım edebilirse sevinirim...
__________________ |
| | |
| | #2 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Karşıyaka Otomobil: Peugeot 207 RC
|
Evet recovery'de İngilizcesi de olması lazım.. Recovery mode a nereden girilir bilemiyorum yalnız. Ama Türkçe yoktur. |
| | |
| | #3 |
| Mercedes conecto 0345 Kayıt Tarihi: 18-03-2005 Yaş: 25 Otomobil: Volvo S40 T4
|
home premium a dil paketi yüklenmiyo diye biliyorum,ultimate e geçmen lazım dil paketi için. Ama dil paketide 700 küsür mb dan fazlaydı yanılmıyorsam. |
| | |
| | #4 |
| CaddeLaraTeam | Diğer arkadaş dil paketi için ultimate e geçmek gerektiğini yazmış sen bu konuda ne dersin ben Home premium un dilini değiştirilebilir olup olmadığını merak ediyorum kolay gelsin...
__________________ |
| | |
| | #5 |
| Salt Free BeKiR |
valla bendede home pre var ama öyle bi seçenek bulamadım ki yeni tanıştım daha vistayla :S ultimate e yükselt demiş arkadaş hiç denemediğim için kesin bişey diyemeyeceğim bi yerden türkçesini bulup format atmaktan başka bişi gelmiyo aklıma tavsiye edebileceğim
__________________ Önemli olan limitleri zorlamak... |
| | |
| | #6 |
| CaddeLaraTeam |
ewet bende o yuzden bekliorm turkiyede artik ayar cekicem
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|