"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
| VBScript Eğitimi
Arkadaşlar hızlı bir şekilde bir VBScript öğrenmem gerekiyor. Tavsiyelerinizi, önerilerinizi isteyeceğim. İşime gerekecek olan sadece bu, coder falan olmayacağım için böyle spesifik şekilde soruyorum. Eğitimler nerede vardır nedir ne değildir, google'da boğulmadan net bilgisi olan varsa öğrenmek istedim. Teşekkürler. |
| | |
| | #2 |
| MdfyM Team |
Valla Ozan ben VBS öncesi Excel'deki makro bilgimle okulda aldığım genel coding eğitimi üzerine piyasada satılan bir kitap aldım, o anki ihtiyacımı kitapta bularak ve içinde yazanları uygulayarak öğrendim. Bence sen de o şekilde yapabilirsin.
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #3 |
|
Valla bende micro-macro hiç bir halt yok. ![]() Ama tek başına vbs eğitimi var mı yok mu onu bile bilemiyorum o nedenle benim için de kitaplar şu an ağırlıklı olasılık.. ama pek sevdiğim bir tarz değil, ondan kurs bakınıyorum |
| | |
| | #4 |
| MdfyM Team |
Benim de çok tarzım değil açıkçası kitap olayı ama bence işe yarar. İstersen elimdeki kitabı sana vereyim işin bitene kadar? Alfa yayınlarının VB 6 üzerine yazdığı bir kitap.
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #5 |
| Yılmaz SÖYLEYİCİ |
VBS kursu ben görmedim duymadım bilmiyorum VB kursu var , script de o nun biraz daha kırpılmış , arayüz olmayan versiyonu Kırpılmış dediğime bakma yardırmak serbest =) VBS konusunda ecnebiler baya bi e-book salmışlar ortalığa ingilizcesi olan adamsın , hiç Türkçe saçma sapan kitaplarla kurslarla muhattap olma derim
__________________ ylmzsylyc | NikonMania |
| | |
| | #6 |
|
işte ben de dağlar kadar vb işlerine girmek istemediğim için sadece vbs aranıyordum ![]() kitap mitap bakalım.. e-book'lar da olabilir tabii, off bi bu eksikti.. |
| | |
| | #7 |
| Uur |
VB de neler yapmak istiyorsun? Biraz daha açarsan üniversite hocalarımada sorarak sana yardımcı olmaya çalışırım En azından bi kaynak olur. Sen şimdi bi e-book ile başlasan yazılanların yuzeysel olucağını sanmıyorum ama mesela veri tabanı işlemleri ile ilgili problemin varsa diyelim örneğin bununla ilgili kaynak ararsın ama yok ben eğitim alıcam diyosan VB için İstanbulda biraz araştırsan bulursun kurs illaki vardır ama iyi kötü nasıl olur oda var? VB kursu bul zaten VBScript i usta insanlar var ise orda içinde görüceksin. Tek başına VBScript ile anlaşılır birşeyler elde etmen zor sonuçta belli birşeyleri bilmeden hakim olamassın adam sana direk VBScript öğretmeye de kalkmamalı zaten.Sen bunu sonuçta internet ortamında kullanıcaksın yanlış düşünmüosam ki buda önemli bazı bilgileri bilmeden hareket etme. Biraz iyice araştır ve bence kesin kurs bulursan git Gene yardımcı olmaya çalışırım
Mesajı son düzenleyen hellboy258 : 03-06-2008 - 05:02 |
| | |
| | #8 |
|
VBS'nin mantığını öğrenmek istiyorum abi, ne yapacağım çok önemli mi? ![]() Neticede VBS'in amacı ve yapabilitesi belli, bunun belli bir öğrenme boudary'si yok ki. ![]() Spesifik olarak özel bir API'da çalışacak olan scriptler yazacağım. Bunun için gerekli bilgi. Teşekkürler. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|