"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #21 |
| bg-kj/b-bxl/tr-ist! Kayıt Tarihi: 14-04-2008 Şehir: istanbul Yaş: 27 Otomobil: citroen C 5
|
tamam bunları yapıcam avastıda siliyorum artık nod 32 kurdum tarıyor ama son bitirince seçenekler şunlar oluyor SCAN ONLY---SCAN AND CLEAN-----QUİT----- HELP Ben sürekli scan and clean seçeneğini seçiyorum ama sadece arayıp gösteriyor sanki birşey sildiğni göremiyorum ben bunun
__________________ Hay Bin Kunduz!!!! |
| | |
| | #22 |
| Freddy Kruegger Kayıt Tarihi: 19-06-2005 Şehir: Ankara Yaş: 22 Otomobil: BMW 3 18i e46
|
halletmıstır o zaman bır tarama daha yapmak ıstersen onun seceneklerıdır onlar tam da bılmıyorum gercı nod 32 kullanmadım |
| | |
| | #23 |
| bg-kj/b-bxl/tr-ist! Kayıt Tarihi: 14-04-2008 Şehir: istanbul Yaş: 27 Otomobil: citroen C 5
|
yok lanet olasıca bu trial versiyon sadece bulup gösteriyo bişey yapmıyormuş lanet olsun şansıma yahu levense senin son önerdiğin şeyi deniycem sanırım ondan korkuyorum komple sisteme zarar veririm diye ama böylede bıktım yahu
| | |
| | #24 |
| Türkiyenin en büyük, en güncel ve en güvenilir lider program arşivi - innDir.com bunları buldum hangisini indireyim yada bildiğin varmı bunlar süre kıstlamalı hangini tavsiye edersiniz yada bildiğiniz başka?
| | |
| Reklam |
| | #25 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 03-04-2005
|
agam indir kaspersky i..işini gorur.. ![]() ben nod32 kullaniyorum suan.. |
| | |
| | #26 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
inndir.com'dan bir şey indirme. Tüm virüs ve antivirus programlarını sil. Bir daha avast kullanma, asla. Kaspersky kur, 30gün bedava kullanma hakkın var. Güvenli modda açıp tarama yap. Bu bitince ad-aware indir. Onunla ömür boyu takılabilirsin. Onunla da tarama yap. Kaspersky'nin süresi bitince AVG free kur, o da tamamen bedava. |
| | |
| | #27 | |
| Alcatraz Her Yanda ... Kayıt Tarihi: 26-01-2007 Şehir: İskenderun Otomobil: )
| Alıntı:
| |
| | |
| | #28 |
| Alcatraz Her Yanda ... Kayıt Tarihi: 26-01-2007 Şehir: İskenderun Otomobil: )
|
bende de trojan varmış ama şimdi tertemiz oldu pc
|
| | |
| | #29 |
|
ozan teşekkürler ilgilendiğin için bende zaten ad aware var nod32 de var ama trial versiyon sadece gösteriyo bişey yapmıyor avastı silmek istiyorum ama yerine koyacağım birşey bulamadımki o benim gösterdiklerimden indirme diyorsun peki nerden nasıl bulayım herkes kaspersky diyor ama yokki
| | |
| | #30 |
|
buarada silemediğim dosyalar var local settingste herşeyi siliyorum ama bazıları kulanılıyor diyor bunları silmenin yolu nedir sağ tuş yaptığımda sadece yolla ve aç seçeneği çıkıyor kesin virüs onlar bence ama silemiyorum yolu nedir
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|