"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Üye Kayıt Tarihi: 25-12-2004
| Touch Screen'de son nokta
New York Üniversitesi öğrencileri neler yapmış neler biz de mühendisiz diye geçiniyoruz ![]() (macromedia flash player gerekiyor) Bu da MIT'den bir video yine çok ilginç bir öğrencinin bitirme tezi falan herhalde ![]() http://web.media.mit.edu/~kimiko/iob...time_small.mov(save as, quicktime) |
| | |
| | #2 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Karşıyaka Otomobil: Peugeot 207 RC
| Re: Touch Screen'de son nokta
Bunun normal dokunmatiklerden farkı aynı anda 1'den fazla dokunmayıalgılayıp işlem yapabilmesi.. İTÜ'de de yaptılar diye biliyorum. Bu Videoda kullanılan program bence ön plana çıkıyor..
|
| | |
| | #3 |
| Une Dernière Danse... Kayıt Tarihi: 25-04-2004 Şehir: Acıbadem Otomobil: BMW 650i - Audi S4 Cabriolet
Minority Report gibi olmuş
__________________ BEŞİKTAŞ J.K. :: VALENCIA C. de F. |
| | |
| | #4 |
| Üye Kayıt Tarihi: 25-12-2004
Yazılım muhteşem ayrıca touch screen'i de öğrenciler yapmış olabilir bence, bizim üniversite 2 sene önce 25.000$lık bir robot yapmıştı, her parçasını öğrenciler yaptı yazılımı bilgisayarcılar elektroniği elektronikçiler mekaniği mekacılar. Bu da öyle olmuştur muhtemelen, tabii araştırma geliştirmeye ayrılan bütçede dağlar kadar fark var Amerika ile Türkiye arasında. Bir tanıdık MIT'de burslu doktorasını yapıyor elektronik üzerine, asistan ve pilotsuz uçak yapıyor (ara sıra kaçak uçak parçaları getiriyo Türkiye'ye ), üniversitenin çocuğa ayırdığı bütçe 1 milyon dolar . İTÜ Elektronik mezunu. Aslında hiç ihtiyacı yok bunlara ama hobi işte |
| | |
| | #5 |
| __________________ | Re: Touch Screen'de son nokta
abi ben bunu düşünmüştüm biliyonmu
__________________ |
| | |
| | #6 |
| delay Kayıt Tarihi: 17-01-2006
muhteşem
|
| | |