"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 10-01-2006 Yaş: 24
| toshiba hp vs laptop önerileri
Arkadaşlar .. 2.0ghz 2048mb ram sabit özellik olmak üzere laptop bakıyorum... toshiba ve hp ye baktım özellikle.. bayağıdır ilgilenmediğim için hangi model yeni hangisi eski... ve hangi özellikler artı getirir tam anlayamıyorum... bana şuanki en işe yarar laptopları önerirseniz sevinirim.. |
| | |
| | #2 |
| MdfyM Team |
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #3 |
| Boss Kayıt Tarihi: 26-03-2005 Şehir: İstanbul Yaş: 22 Otomobil: CC5
|
nıe bızden lınk gostermıon tan abi ![]() ![]()
__________________ Ötv'ye hayır değil bu ulkeye ötv'yi getiren cıkarcı adi zihniyete hayr |
| | |
| | #4 |
|
bende asus ve hp business serisini öneririrm TGAR | tgar'da var | 444 TGAR (8427) burdanda bakabılrıısn
__________________ Ötv'ye hayır değil bu ulkeye ötv'yi getiren cıkarcı adi zihniyete hayr |
| | |
| | #5 |
| MdfyM Team |
Oops yakalandık
| | |
| | #6 |
|
phuahauha çinde olsam bı kacmaz benden
| | |
| | #7 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 10-01-2006 Yaş: 24
|
valla önerilerinizden sonra , ve tan abinin gösterdiği asus linkinden sonra... çok daha güçlü bilgisayarı ucuz fiyata almak cazip gelmeye başladı gittim şunu aldım... ASUS F3SG240DV C2D T8300 2.4GHz 2GB 250GB VHP*Taşınabilir Bilgisayar umarım kötü bir halt yememişimdir.. tasarımı filan çok boktan da... özellikler iyi gibi? |
| | |
| | #8 |
| Üye Kayıt Tarihi: 25-12-2004
|
özellikleri iyi güncel model ama kasası kötüdür. 1 sene içinde kollarını koyduğun yerlerde boya dökülmesi çatlama görebilirsin.
|
| | |
| | #9 |
| MdfyM Team |
Güle güle kullan, özelliklere göre fiyatı da gayet iyi duruyor
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|