"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Gereksiz Üye | SX1 Güvenlik problemi...
Geçenlerde telefonun güvenlik kodu 3 kere yanlış girildi. telefon kendini kilitledi.. Nokia olsa 5 dakika sonra kod girilip düzeliyor. benim makinede böyle bir şans yok maalesef. Arkadaş gönder bana hallederim dedi lakin arkadaş kayıplarda 1 haftadır ulaşamıyorum. Yardımcı olabilecek , önerisi olan bi arkadaş var mı ?
__________________ Biraz rakı , biraz acı adam eder adamı... |
| | |
| | #2 |
| MdfyM Team | Re: SX1 Güvenlik problemi...
Arkadaşın da kitlenmiş herhalde
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #3 |
| FA Kayıt Tarihi: 06-06-2004 Şehir: DonkeyServer Yaş: 24 Otomobil: .
| Re: SX1 Güvenlik problemi...
Uğraşma götür aldığın yere Onlar yapamazlarsa seni yönlendirirler zaten.
__________________ ![]() |
| | |
| | #4 |
| Gereksiz Üye | Re: SX1 Güvenlik problemi...
Aldığım yer arkadaş zaten ![]() nokialar için bi program var. sx1 için var mı acep ?
__________________ Biraz rakı , biraz acı adam eder adamı... |
| | |
| | #5 |
| SINGLE LENS REFLEX Kayıt Tarihi: 07-12-2004 Yaş: 27
boşver bence eskiden cep telefonu mu vardı :Ç
__________________ |
| | |
| | #6 | |
| Gereksiz Üye | Re: SX1 Güvenlik problemi... Alıntı:
arayıpta ulaşamayanlar oluyor. Dışarı çıkıyorum lazım oluyor. aslında çok daha rahatım böyle. Kendi hattımı açmayalı baya oldu =) yarın siparişim var 5 yeni sistem gelicek ben dışarıda olacam sabahtan mesela. Annem istediği zaman ulaşamıyor.üzülüyor
__________________ Biraz rakı , biraz acı adam eder adamı... | |
| | |
| Reklam |
| | #7 |
| uuu Kayıt Tarihi: 13-12-2005
Bir onceki telefonun SX1 idi. Cok sorun yasadim o yusden sattim. Her neyse senin soruna gelince... Ayni sey benim de basima geldi, servise goturdum ve tek care reset atmak dedi adam, reset atti verdi ama bilmiyorum baska bir turlu cozuluyor mu olay...
|
| | |
| | #8 |
| Senior Member | Re: SX1 Güvenlik problemi...
emr_233 benım messengerden bulurmusun.yardımım dokunabilir.bi program var.bi bakarsın.
|
| | |
| | #9 |
| pro skater ツ Kayıt Tarihi: 07-09-2004 Şehir: Bolu Yaş: 24 Otomobil: mondeo
müşteri hizmetlerini arıyosun, tahminen bi bayan çıkıyo, ona tel kilitlendi diyosun, o sana bi kodlar söylüyo giriyon falan a açılıyo telefon benimkide oldu bi kere ordan biliyom, müşteri hizmetleri nosu kitapçıkta yazıyo |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|