"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Göktuğ'nun verdiği program işi yaradı.
__________________ Sessiz..sakin..derinden.. |
| | |
| | #12 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Karşıyaka Otomobil: Peugeot 207 RC
|
Aklınızda olsun: Bu tip problemleri autorun.inf adlı dosya yaratır. Hani birçok CD'nin içinde gelen dosya. Bu dosyalar HDD'lerde de çalışır. Görünmez durumda olabilir. Bu dosyayı bir virüs oluşturmuş olabilir. HDD'ye sağ tıklayıp çıkan menüden Aç'ı seçerek HDD'ye yine girebilirsiniz. Girdiğinizde autorun.inf'i sildiğiniz vakit düzelecektir herşey. Ama bir virüs bu dosyayı oluşturmuşsa yine oluşturabilir. Bu arada Birlikte Aç... çıkması iyi birşey. Çünkü Autorun ile çağrılan dosya ya bozuk ya da silinmiş demektir. Bu da normalde basit bir HDD üstünde çift tıklama ile aktif hale gelebilecek olan virüsü aktif hale getiremez demektir. |
| | |
| Reklam |
| | #13 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Kesinlikle. activexdebugger veya o patladıysa artık onun gibi çalışan bir virüsün güzelliği. autorun.inf direkt iniyor her yere gizli ve sistem dosyalarını göster'i aktif edemiyorsunuz falan ileri asfhaları cidden can sıkıcı debugger'ın.. |
| | |
| | #14 |
| Senior Member |
Hep bu flash belleklerden oluyor sanırım. Benim bilgisayarıma internetten girmesi olanaksız gibi bir şey, ota moka uyarı veriyor çünkü antivirüs programım. Virüs girdikten sonra kurmuştum ben de.
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #15 |
| Freddy Kruegger Kayıt Tarihi: 19-06-2005 Şehir: Ankara Yaş: 22 Otomobil: BMW 3 18i e46
|
ben o vırus olan arkadasımın bılgısayarına takılı olan flash bellegı kendı makıneme takmıstım bısey olmamıstı ![]() bu arada ben bu programı ındıremıyorum download a basınca bır reklam sayfası acıyor ve baska bırsey olmuyor ilerde lazım olur ındıreyım dedım ama ındıremedım |
| | |
| | #16 |
| Senior Member |
Sağ üstte minicik bir çarpısı var onun Leventcim, ona tıklayacaksın.
| | |
| | #17 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB
|
aynı cımbırtı arkadaşlatada var ugriimde duzeltiim sunu teşekkurler beyler
__________________ Olmayan şeyi olmuş gibi düşünerek kendini kandıran kişi |
| | |
| | #18 | |
| Freddy Kruegger Kayıt Tarihi: 19-06-2005 Şehir: Ankara Yaş: 22 Otomobil: BMW 3 18i e46
| Alıntı:
sayfayı kopmle kapattım sımdı tekrar lınke tıkladım bu sefer download a basınca o da olmuyor tekrar gerı sayım ıslemıne gecıyor anlamadım ben bu ısı rapid dekını ındırdım Mesajı son düzenleyen leventse : 31-05-2008 - 11:05 | |
| | |
| Reklam |
| | #19 |
| Senior Member |
| | |
| | #20 |
|
sagol Eriş |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|