"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 25-04-2004
| Sürücüye Tıklayınca Birlikte Aç Çıkıyor?
Bilgisayarımda E sürücüsüne tıklayınca(extrnal HDD) birlikte aç çıkıyor.Klasörlere ulaşamıyorum neden yapar bunu.Kaspersky ile tarattım virüste bulamadı.
__________________ Sessiz..sakin..derinden.. |
| | |
| | #2 |
| Freddy Kruegger Kayıt Tarihi: 19-06-2005 Şehir: Ankara Yaş: 22 Otomobil: BMW 3 18i e46
|
bızım bır arkadasında boyleydı vırus degıl format attık gene oyleydı ama seımgesı flash bellek seklıne gelmıstı hatalı bır ayar durumu sanırım duzeltememıstık |
| | |
| | #3 |
| renaultsport |
emre virus... benim 1 2 konu var onlardan bak bu bölümde... 1 2 program linki vardı... |
| | |
| | #4 |
| Senior Member |
Benimki de anı şekilde. Program seç diyorum explorer.exe diyorum açıyor fakat her seferinde aynı işlemi yapmak gerekiyor. Neden olduğunu ben de anlamadım.
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #5 |
| renaultsport | |
| | |
| | #7 |
| Çılgın Programcı Kayıt Tarihi: 17-06-2005 Şehir: istanbul Yaş: 22 Otomobil: VW T5 hiç kırmızı & Opel Combo CityPlus 1.3 cdti
|
bittorent yemişsiniz temizleme araçları var temizleyince düzelir .Eğer 2+ parça veya 2+ adet sürücü varsa hepsinde var demektir dolayısı ile format bir fayda sağlamaz... bu virüs sistem servisi gibi çalışıyor ama değil silebiliyorsunuz ama bir dosyası daha var tekrar oluşmasını sağlıyor bir süre sonra..system32 klasörüne bulaşıyor tekrar oluşmasını sağlan 2. dosya... ayrıca taktığız her flash disk,yazdığınız her CD,disket,şu anda bu virüsü kapsıyor....
Mesajı son düzenleyen 80486 : 30-05-2008 - 21:11 |
| | |
| | #8 |
| Eşşek Ne Anlar Hoşaftan. Kayıt Tarihi: 17-03-2006
|
vay be lisansli kaspersky kullanıcı
__________________ |
| | |
| | #9 |
| Eşşek Ne Anlar Hoşaftan. Kayıt Tarihi: 17-03-2006
|
autorunda bir virüs var
__________________ |
| | |
| | #10 | |
| Senior Member | Alıntı: Timu sağolasın yaa, halloldu benimki.
__________________ www.OTVYEHAYIR.com | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|