"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| renaultsport | sorun no 2
avg aşşagıdaki virüsü buluyor ve erişim engellendi diyor aşagıdaki gibi ... C:\wındows\system32\pac.exe trojan horse psw.vb.ds heal diyorum eyvallah ama sonra ne c ye ne de d ye giriyor ne bu ya |
| | |
| | #2 | |
| Yalnız Üye Kayıt Tarihi: 29-01-2005
| Alıntı:
![]() Bitdefender vardı bende,temizlemişti. Google amcaya "trojan horse psw removal" şeklinde bir sor istersen, çeşitli temizleme araçları var. Kolay gelsin ![]() (Spyware Doctor'u kurup dene önce istersen) | |
| | |
| | #3 |
| renaultsport |
çok teşekkürler abi nasıl bulaştı ama ben anlamadım 2 tane 0 bilgisayar dun akşam bağladık... bu sabah böyle oldu 1 tanesi diğerinde hiçbirşey yok internette ne işi var bilgisayarların o da ayrı konu ya... |
| | |
| | #4 |
| renaultsport |
olmaz olmaz 2 3 tane program ismi verebilir misin abi virüs için olsun trojan için olsun yani koruma amaçlı olması gereken programlar... |
| | |
| | #5 |
|
Bakınız: Ö.M |
| | |
| | #6 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Silmiş, orada sorun yok. PAC.exe > activexdebugger32.exe Tebrik ediyorum bunu yazan adamları. Desktop'umda resmen tamamen çözemedim sorunu, şu an My Computer'dan açılan tüm drive'lar yeni pencerede geliyor, sabit pencerede bırakamadım uğraşamadım, yaşama istediğimi sömürdü rezil rüsva. ![]() Healer'lar aynı zamanda file types'a ayar çekiyorsa eyvallah, ben kasmadım onlara. |
| | |
| | #7 | |
| Alıntı:
![]() Bende de olmuştu aynı kombinasyonda birşey. Dracula yada HART diye bir temizleme kiti ile çözmüştüm sorunu. Sen denedin mi onları? | |
| | |
| | #8 |
|
Dracula enfes ya, Türk bir gencimiz yazmış onu. ![]() Denemedim sanırım ama ben zaten full manuel sildim tüm trojan parçacıklarını, 1 saat falan gezdim registry'de, ama sonunda file type kayboldu, neyle açayım C'yi dedi. ![]() Ben de baştan extension rule yazdım, al dedim explorer.exe ile aç. Drive'ı yeni pencerede açıyor ama sonra folderlar kendi penceresinde devam ediyor. Hepsi yeni açılsa gider imac alırdım zaten sinirimden |
| | |
| | #9 | |
| Alıntı:
![]() ![]() ![]() Folder'larda da olsa zaten en kısa zaman da dalardın sanıyorum PC'ye.. Registry'de 1 saati bırak,10 dk durunca sıkılırım ben | |
| | |
| | #10 |
|
Midesini deşerim. Ya 2005'temiydi 2004'te miydi, 13 saat aralıksız kasmıştım itin birini manuel temizlemek için. Telefonla yemek söyleyip aynen PC'nin karşısında devam etmiştim. ![]() Affetmem öldürürüm |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|