"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| AOVGFG Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 29 Otomobil: uçar gider
| Norton Ghost problemi
dün pc'ye yeni sistem kurdum. güncellemeleri yaptım, en güncel sürücüleri yükledim falan herşey dört dörtlük oldu. bugün de hazır böyle iken norton ghost ile diskin imajını alayım da bulunsun dedim. demez olaydım. ghost pc yi yeniden başlatıp kendine yarattığı partition ile bilgisayarı boot edince dos ortamında imaj alma arayüzü açıldı. ama hemen dondu. bekleyip sonuç alamayınca yeniden başlattım. kendi yarattığı partitionu C tanımladığı için ordan boot ediyor. (benim C'yi E yapmış) ama kendi C'sinden de boot edemiyor. iki seçenek sunuyor. ilki Ghostu başlat, ki başlatamıyor, ikincisi ghostu es geçip windows ile başlatmak ki böyle de başlatamıyor, "system halted" ile sonuçlanıyor. internetten biraz araştırdım. Ghost 2003'ün SATA disklerle arasının pek iyi olmadığını öğrendim. bu sorunla karşılaşanlar olmuş. ama çözene rastlayamadım. hemen herkes sistemi yeniden kurmak zorunda kalmış. var mı çözüm önerisi olan, konuda tecrübesi olan, fikir beyan etmek isteyen? |
| | |
| | #2 |
| Çılgın Programcı Kayıt Tarihi: 17-06-2005 Şehir: istanbul Yaş: 22 Otomobil: VW T5 hiç kırmızı & Opel Combo CityPlus 1.3 cdti
|
tecrübem yok ama fikrim var cd den çalışan linux sürümlerinden biri ile dnesen pardus gibi partition larla oynaya bilirsen yada bir cd vardı bende maxtorun hdd onarmak partitionlarla oynamak için o tarz isolar bulabilirsen bence.. düzelir yada win cd sinden kurulum esnasında onarı tercih et belki bi yardımı olabilir daha bir şeye bulursam yada duyarsam yazarım... |
| | |
| | #3 |
|
az önce sorunu çözmüş bulunmaktayım ![]() yazayım başka birinin başına gelirse bulunsun. çok basit şekilde hallettim neyseki. diski söküp başka bir pc ye bağladım. benim önceden var olan iki paritionumla birlikte Ghostun yarattığı partitionu da gördü. bilgisayarım/yönet menüsünden disk yönetimi bölümüne girip yeni oluşan 13 MB'lık partitionu sildim. önceden C olan diskimi de Aktif olarak işaretleyip kapattım. diski ait oldugu pc ye takıp açınca arızadan önceki haliyle çıktı karşıma. ilk işim Norton Ghost'u kaldırmak oldu |
| | |
| | #4 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Hayırlısı olsun ![]() En sağlıklı yöntem. MBR'a dadanan programlara dikkat etmek iyi seçmek lazım |
| | |
| | #5 |
|
Norton olunca iyi bi seçim sandım ama, cacık çıktı.
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|