"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| 106 Gti RuLeZzZzzz | Logitech MOMO® direksiyon hakkında yardım?
arkadaslar iyi bi fiyata Logitech MOMO direksiyon buldum,kullanan veya sağda solda gören deneyen arkadaslardan yorum almak istiyorum.nasıldır bu direksiyon,alıpta sora begenmeyip rafa kaldırmaktan korkuyorum,işten sora bos vakitlerde LFS ,underground vs oyunlar için bakınız link: Oyun Direksiyonları > Logitech MOMO® MAĞAZA FİYATI 142$+KDV ( 205YTL ) #6377667 - Sahibinden.com
__________________ // orion // |
| | |
| | #2 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Onun fiyatına Logitech Driving Force Pro bulabilirsin tahminimce, çook çook daha iyi bir direksiyon. MOMO, adından ötürü, biraz kaplamasından ötürü çok pahalıya satıldı, ama Microsoft Sidewinder'dan çok gelişmiş bir feedback'i yok mesela. Odamda şık bir direksiyon olsun, neticesinde o da ForceFeedback iş yapsın dersen, ki yapar tabii ki, al Ama verdiğim paraya fizik olarak, zevk olarak değecek bir şey alayım diyorsan, DFP bul. Onu bulamazsan da ikinci el Sidewinder bak, fiyat/performans olarak çok daha iyi bir ürün. Edit: Fİyata şimdi baktım.. 145tl'ye çok rahat DFP bulursun, direk ona atla bence. |
| | |
| | #3 | |
| 106 Gti RuLeZzZzzz | Alıntı:
__________________ // orion // | |
| | |
| | #4 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
60tl'ye Sidewinder aldım, f/p olarak yine daha iyi |
| | |
| | #5 |
| 106 Gti RuLeZzZzzz |
o senin145 ytl dedigin sıfır mı yoksa 2.el mi?
__________________ // orion // |
| | |
| | #6 |
| DeViL^^ |
80 ytl ye ii bulmuşsun bende 2 tane wardı logitech momo 1 ini 100 e sattım biri hala duruyo kullanıyorum logitech momo tavsiye ederim logitech in g25 iyle aynı sadece g25 de düz vites ve debriyaj olayı var
__________________ mAY |
| | |
| | #7 |
| yaya forever Kayıt Tarihi: 27-04-2004 Yaş: 22
|
g25 aynı değil kafadan g25 900 derce dönüyor ve momodan baya baya gelişmiş bir force motoru var yannız arada ciddi fiyat farkı var söylediniz fiyatlara momo sidewinder iyi direksiyonlar birazdaha çıkılabilirse fiyatlardan emin değilim ama dfp daha iyi bir seçim olblir tahminime göre 150 den aşşa değildir ama
__________________ ![]() Çıldırın! |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|