"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| renaultsport | laptop için 5.1 ses kartı?
ne marka alınır ortalam ne kadar fiyatı ne alıym? creative var 5+1 onu bağlamak için evde... |
| | |
| | #2 |
| Ferrari-Honda Fan | Re: laptop için 5.1 ses kartı?
creative alicaksin audigy serisi var external ses karti 7.1 e kadara destekliyor ben cok memnunum
|
| | |
| | #3 |
| SINGLE LENS REFLEX Kayıt Tarihi: 07-12-2004 Yaş: 27
| Re: laptop için 5.1 ses kartı?
hahah süper ya aynı laptop yollarından ben de geçtim, önce external tv kartı almaya kalktım 51 ekran tv ile aynı paraya gelince vaz geçtim tv aldım, sonra 5.1 creative düşündüm almışken 7.1 alıyım dedim laptop yenilemeyle aynı paraya geldi vaz geçtim film seyretmek için alıcaksan laptop ekranı ve ekran kartıyla zevk vermez bence, müzik için ise kaliteli bir amfi tavsiye ederim 6 hoparlöre kaliteli ses dağıtırsın ama 5.1 olmaz elbette sonuçta 5.1 destekleyecek müzik var mı bilmiyorum.. ben de bu ara amfi bakıyorum gittigidiyor.com dan süper bi osawa amfiyi 100YTL 'ye nete giremediğim için kaçırdım... laptop'a ne takarsan tak external olduğu için desktopla çok fiyat fark ediyor
__________________ |
| | |
| | #4 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Karşıyaka Otomobil: Peugeot 207 RC
| Re: laptop için 5.1 ses kartı?
Audigy2 ZS PCMCIA.. DD-EX DD-ProLogicIIx DTS-ES DTS Neo:6 THX
|
| | |
| | #5 | |
| I`m The 6th Element....™ Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 29 Otomobil: Corsa
| Re: laptop için 5.1 ses kartı? Alıntı:
aynen oole.....
__________________ | |
| | |
| | #6 | ||
| renaultsport | Re: laptop için 5.1 ses kartı? Alıntı: