"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| CaddeLaraTeam |
Acer 5520 502g25mi modeli ... ozellikler Sistema Operativo Windows Vista™ Home Premium Ecrã LCD TFT Panorâmico Acer CristalBrite WXGA 1280x800 pixels 15.4'' Processador AMD Athlon™ 64 X2 Dual-Core TL-60 2,0GHz System Bus até 1600MHz HyperTransport Cache 1 MB de Nível 2 Memória 2048MB DDR2 667 MHz (2x 1024 MB) Expansibilidade 1x Express Card slot Disco 250 GB Drive DVD Gravadora DVD Double Layer Comunicações Wireless LAN (802.11 b/g) Placa rede 10/100 Modem 56 kbps Web Cam CrystalEye incorporada Placa Gráfica Nvidia GeForce 7000M 256 up to 896 Memória Vídeo até 128MB partilhados Interfaces Leitor cartões memória (SD, MMC, MS/MS Pro) 4x USB 2.0 1x VGA 1x S-video out 1x i-Link 1x Express Card slot 1x Auscultadores 1x Microfone, 1x Line-in Altifalantes 2 canais estéreo Microfone Incorporado Software Acer Empowering Technology (Acer eNet, ePower, eAudio, ePresentation, eDataSecurity, eLock, eRecovery, eSettings Management) Acer Launch manager Acer Arcade™ Norton Internet Security™ (demo) Adobe Reader™ CyberLink® PowerProducer® NTI® CD Maker™ Segurança Slot Kensington lock BIOS, user e supervisor passwords Sistema Áudio áudio Intel® High Definition Compatível com MS-Sound Dispositivo apontador Touchpad navegação 4-D com scroll Teclado 88-/89- teclas, layout de cursor em "T" invertido, espaçamento entre teclas de 2.5 mm (mínimo) key travel 12 teclas para funções; 2 Windows®; controlos hotkey; teclado numérico integrado; suporte de línguas internacional; 4 teclas de atalho: WLAN, Internet, email, Acer Arcade ™ Acessórios Fornecidos juntamente: Adaptador C.A.; Cabo de energia C.A.; Manual de utilizador. Peso 2.75 kg Garantia 24 meses sizce nasil.. fiyati 599 euro.. benim hosuma gitti almayi dusunuorm bugun yarin! acaba ne onerileriniz var..
__________________ |
| | |
| | #2 |
| Pişman Değilim |
teknik özellikleri güzel, fiyat performansı da iyi, 1,9 işlemcilisini sattım, test ettim, TR fiyatı kdv dahil 700 euro civarında ama acerların yeni kasası biraz kaba geldi bana, satığım üründe ölü piksel vardı, ve 1 ay sonra başka bir arızadan garantiye gitti, acerların genel olarak bu tarz problemleri yok biraz şans
__________________ |
| | |
| | #3 |
| CaddeLaraTeam |
anladim umarim iyi olur. yurtdisindayim suan o yuzden burda uygun gordum fiyati almak istedim bakalim hayirlsi .. 2 yil garantili malum alet 15 gun de deneme suresi veriolar.
__________________ |
| | |
| | #4 |
| CaddeLaraTeam |
bu model 4gm ram i destekliormu acaba ?
__________________ |
| | |
| | #5 |
| Pişman Değilim |
evet destekliyormuş, ithalatçısı infronic'in sitesinde 2 yuva ve max 4gb diyor, yalnız 2x1 gb olarak geliyor ürün
__________________ |
| | |
| | #6 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
XP driver'ı olup olmadığına bak. yoksa alma. Vista kullanmak, hele de laptoplarda, çok büyük hata, halen. tabii durup sadece nete girip çıkacaksanız ayrı. |
| | |
| | #7 |
| Üye Kayıt Tarihi: 25-12-2004
|
pre-installed vista'lar birsürü saçma sapan yazılımla, antivirus programıyla şişirilip geldiğinden yavaş, üreticiler böylece laptopu daha ucuza malediyorlar. yazılımları teker teker kaldırsan da bir yere kadar, benim ilk yaptığım temiz vista dvd'si ile format. vista'ya alıştıktan sonra xp'ye geri dönemiyorsun. |
| | |
| | #8 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Bir kötü yanı da o zaten.
|
| | |
| | #9 |
| HKS bluewolf :) Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB
| +1 diğer ozellikler super
__________________ |
| | |
| | #10 |
| CaddeLaraTeam |
tam bilmiorm ama dun aksam satin aldim.. fakat vista nin dilini degistiremedim.bugun aldigm yere goturdum bakalim gidicem 2 saat icinde tekrar. ingilizce kullanmam lazim. portekizce anlamiorm
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|