"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Psikolojik Deli:) | İnternet Çok Yavaş
Arkadaşlar geçen arkadaşımda iken farkettim.Benim pc oyunlarda,programlarda,üst üste a.ılmış explorer sayfaları arasında atlama yapma da arkadaşımınkinden daha hızlı. Üstelik benim pc P4 onunkisi Centrino duo. Fakat iş internette video izlemeye vs gelince çok yavaşlıyor pc iki saatte download yapıyor. İnternete bağlandığımda bağlandınız bilmem kaç kbps dediği yerde devamlı 256-380 arası bir kere 479 a çıktığını gördüm o sayının. Sizce benim problemim neden kaynaklanıyor? Cevaplarnızı için şimdiden teşekkürler |
| | |
| | #2 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 17-03-2008
|
İnt'den download yaparken maximum kaç kbs ile DL yapıyorsun?
|
| | |
| | #3 | |
| lfs's ™∂яιƒт кιηg® | Alıntı:
ben 100 mblık bişi indirirken 120-130 felan oluyo..
__________________ ![]() | |
| | |
| | #4 |
| Psikolojik Deli:) |
Şu anda limewiredan yanında 13 yazan bir parçayı ilk sırada yani aramada, 15 kbs ile indiriyor bu da en fazla 30 oluyor çoğu zaman.
|
| | |
| | #5 |
| Eşşek Ne Anlar Hoşaftan. Kayıt Tarihi: 17-03-2006
|
ie7pro yükledim 8 kata kadar hızlandırdığını söyledıler daha pek faydasını görmedim yalnız
__________________ |
| | |
| | #6 |
| Psikolojik Deli:) |
Ya ben daha hızlı olmasını istemiyorum normal hızda olsun yeter .1 mbs hıza sahip bağlantısı olan tüm arklarımın download hızı daha iyi benmkinden.Üstelik onların makniaları da daha kötü.
|
| | |
| | #7 |
| Eşşek Ne Anlar Hoşaftan. Kayıt Tarihi: 17-03-2006
|
makineyle pek alakası olmaz ttnet ara hattını kontrol etsınler için rahatlasın .
__________________ |
| | |
| | #8 |
| Team Lada |
ethernet kartındanda yapıyo makinanın int de hızlı olup olmaması...postaneden senin bağlantı noktana bi baktırıver yerini değiştirsinler olmazsa...
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|