"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| BOORİS | ilginç bi sorun
arkadaşlar msniimi açınca biriyle konuşacağım zaman konuşma penceresine tıkladğımda ekranın dışına bi yere gidiyo bunu nasıl düzeltcez
__________________ beni cekemeyenler anten kullansın |
| | |
| | #2 |
| MdfyM Team |
Bilgisayarın çözünürlüğünü olabilecek en yükseğe çıkart, o zaman muhtemelen msn penceresi ekranın kapsama alanına girer
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #3 |
| BOORİS | zaten öyle ama bi oyundayken oldu oyunun çözünürlüğünü dğiştirdim tekrar actgmda bu hale geldi
__________________ beni cekemeyenler anten kullansın |
| | |
| | #4 |
| MdfyM Team |
MSN Messenger'ı uninstall et, tekrardan install et.
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #5 |
| Freddy Kruegger Kayıt Tarihi: 19-06-2005 Şehir: Ankara Yaş: 22 Otomobil: BMW 3 18i e46
|
oyunlar bazen cozunurlukte degısmeler yapabılıyor ozelllıkle oyundakı cozunurluk ayarınla bılgısayar cozunurlugu esıt degılse oluyor bu durum
|
| | |
| | #6 |
| Kime Emanet? Kayıt Tarihi: 22-05-2004 Şehir: Istanbul Yaş: 27 Otomobil: Audi A4 1.8Tq
Blog Kayıtları: 23 |
goremedigin msn sayfasini sec sonra asagidakileri adim adim yaparak o sayfayi istedigin yone goturebilirisn; 1)msn mesaj sayfasini sec 2)alt tusuna bas, sol ok, alt ok 2 kere sonra Enter 3)Simdi ok tuslari yada fare ile istedigin yere oynatabilirsin ekrani. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|