"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
| Güncel Virüs Bilgisi / Ağ Kartları Kayıp
Laptop'ta bir süredir yaşadığım bir problemdi. Oturum açılıyor, Yerel Ağ Bağlantısı kayıp. Ağ Bağlantılarıma sağ click özellikler dediğimde tepki yok. Saatin ordan bağlantının ikonu yok. Aygıt yöneticisinde ethernet ya da wireless kartı yok. Restart atınca düzeliyor. Şu sıralar azaldı, ama oturum açılıp PC rölantiye indikten ortalama 1dk sonra geliyor kartlar. Geçen gün desktop'ta oldu aynısı. O/B karttaki ethernet uçtu diye düşündüm. Eve geldim bugün açtım PC'yi sorun yok. Az önce babam aradı. Netten düşmüş bir anda, wireless bağlantı bulamamış sonra. Aygıt yöneticisine baktırdım, wireless yok, ethernet ve PAN var ama. Restart attı, düzeldi. Eh, aklımıza başka bir şey gelmiyor tabii. Desktop Kaspersky Laptop AVG Babam Norton ile korunuyoruz komple. Aklınza gelen bir sebep var mıdır? |
| | |
| | #2 |
| The Economist Kayıt Tarihi: 14-04-2005 Yaş: 25 Otomobil: Yaris TS VVT-I
|
Muhtemelen aynı soruna yakın bir sorun bendede var. Asus Leptopda önde wriless+BTooth açma kapama tuşu var. Herzaman açık olarak kullanıyor babam, fakat arada bağlantı gidiyor. Bende bakıyorum tuş açık. Ama bağlantı ve ışıklar yok. Denetim masasından bakınca açık olarak gösteriyor. Kurcalarken güç seçeneklerine baktım, sende oraya bakabilirsin. Sadece bu Wriless kartlar için ve laptop'larda Wriless kartıının özelliklerine bakınca: "Pille çalışırken otomatik olarak güç harcamamsı için kapatılsın" tarzında bir özellik var. Bu açıkmış, kapattım ama sorun gene aynı. Restart atınca ya da driver tekrar güncelliynce sorun kalmıyor. Ama daha net olarak bende çözebilmiş değilim. Nod32 var bilg. kurulu olarak...
__________________ |
| | |
| | #3 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 07-05-2004 Şehir: - Yaş: 21 Otomobil: -
|
benzer bir sorun bende de vardı, network connections'dan kablosuz bağlantıyı disable/enable edince, kablosuz ağ buluyor, ben böyle çözdüm ![]() edit: seninki baya farklı bir sorun sanırım, dikkatli okuyunca şeyettim
__________________ Şiddete Meyalim Vallahi Dertten Mesajı son düzenleyen Acar : 03-03-2008 - 01:33 |
| | |
| | #4 |
|
Evet farklı ![]() Bunda ağ bağlantıları açılmıyor bile. ![]() Babamın vista'da açılmış, ama wireless bağlantısı yok ortalıkta. Hani power disable desem, bağlantı durur orada, disabled falan der. |
| | |
| | #5 |
| Senior Member |
Aynı sorunu bende yasadım hala da yasıorum.. Modemı kapatıomusun ozan abı aksam yatarken? Kapatmayınca sınırlı baglantı fln dıo yada baglantıyı bulamıo bulsada baglanamıo bazen |
| | |
| | #6 |
|
Hayır modemi kapatmam ben hiç. Çok nadiren soğusun diye aklıma eserse bir 10dk falan kapatırım. Sınırlı bağlantı olmadı hiç. Direkt olarak Ağ Kartları kayboluyor, donanım listesinden. |
| | |
| | #7 |
| Freddy Kruegger Kayıt Tarihi: 19-06-2005 Şehir: Ankara Yaş: 22 Otomobil: BMW 3 18i e46
|
bu virus kaynaklı mıymıs bızım oda arkadası bır haftadır delı oldu saatın yanında ag sembolu var takıyoruz ag kablosunu ag kablosu gormuyor ag baglantılarına gırdıgımızde ıse yerel ag sembolu kaybolmus nedenını anlamadık aygıt yonetıcıde sorun gorunmuyor ama ag baglantılarındakı sımge kayıp ve ınternete gıremıyor
|
| | |
| | #8 |
|
Ağ bağlantılarında simge yoksa saatin orada nasıl çıkıyor. Anlaşıldı ama durum. Muhtemelen bir trojanımsı var, antivirüslerde henüz çare yok. |
| | |
| | #9 |
| Freddy Kruegger Kayıt Tarihi: 19-06-2005 Şehir: Ankara Yaş: 22 Otomobil: BMW 3 18i e46
| onu anlamadık ıste
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|