"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Çılgın Programcı Kayıt Tarihi: 17-06-2005 Şehir: istanbul Yaş: 22 Otomobil: VW T5 hiç kırmızı & Opel Combo CityPlus 1.3 cdti
| Firefox 3.0 çıktı..!
arkadaşlar mozilla firefox 3.0 çıktı şu an bu browser üzerinden yazıyorum. bildiğim kadarı ile daha stabil hal getirilmiş,artık daha çok sekme açılınca dahi klitlenmyeyeceği idda ediliyor, henüz yeni özelliklerini ben test etmedim ,yeni kuruldu. ilgilenenler için detaylı bilgi : firefox 3 yayınlandı.... download |
| | |
| | #2 |
| ÜzgünBakanÜye |
bi rekor denemesi vardı ne zamandı o aynı gün içinde en çok indirilien program olmak için |
| | |
| | #3 |
| Üye Kayıt Tarihi: 25-12-2004
|
1 hafta 10 gün oldu herhalde. ben rc versiyonundan beri kullanıyorum, flash ile hala problemli çalışıyor ama onun dışında çok iyi. |
| | |
| | #4 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 24-12-2007
|
Hemen indirip denicem.
|
| | |
| | #5 |
| Uur |
Buyuk açıkları olduğunu duydum güvenlik ile ilgili, ve kullandığım kadarıyla flashda sıkıntı yaşıyodum ama onun dışında eski bir bilgisayarda kullandığım halde bi ton sekme açtım eskisi kitlenirdi yada donuk çalışırdı. Fakat bu versiyon tıkır tıkır çalışmakta |
| | |
| | #6 |
| w124..Profesyonel Yaya |
en kötü firefox en iyi explorerden iyidir
__________________ |
| | |
| | #7 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
web 2.0'dan kurtulmak lazım.. yoksa o çok tab işi yalan.. katlettiler internette gezme işini.. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|