"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| SARMAN |
facebookta yan tarafta tanımadığım kişiler çıkıyor ve üstünde people you may know yazıyor bu ne demek ve ne yapınca orda onlar çıkıyor? iyi forumlar
__________________ |
| | |
| | #2 |
| Member Kayıt Tarihi: 12-05-2008 Şehir: Karagümrük/İstanbul Otomobil: kısmetse Honda Civic
|
Yan Tarafta Cıkanlar Muhtemel Tanıdıkların Yani Arkadaşlarının Arkadaşları Sende Tanıo Olabilirsin Die Cıkıo
__________________ |
| | |
| | #3 |
| Freddy Kruegger Kayıt Tarihi: 19-06-2005 Şehir: Ankara Yaş: 22 Otomobil: BMW 3 18i e46
|
tanıyabılıten olaması olasılıgı bulunabılesı kısıler ne dedım ya ![]() mustafest acıklamıs zaten |
| | |
| | #4 |
| Member Kayıt Tarihi: 12-05-2008 Şehir: Karagümrük/İstanbul Otomobil: kısmetse Honda Civic
| ya olsun belki ben tam anlatamadım belkim yanlıştır.
__________________ |
| | |
| | #5 |
| Freddy Kruegger Kayıt Tarihi: 19-06-2005 Şehir: Ankara Yaş: 22 Otomobil: BMW 3 18i e46
| yok yazdıgın cevap dogru ![]() konu amacına ulastıgından hafıf geyık yapıyım dedım |
| | |
| | #6 |
|
biz biliozda konuyu açan hala okumadı yani konu halen geçerli
__________________ |
| | |
| | #7 | |
| Per'4'mance | Alıntı:
![]() ve genelde de hakikaten tanıdığın kişiler çıkıyor.
__________________ Ölüm ölenlerin sonu, kalanlarınsa başlangıcıdır... | |
| | |
| | #8 |
| HKS bluewolf :) Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB
|
bi ihtimal tanıyabılecek oldugun kişiler
__________________ |
| | |
| | #9 |
| SARMAN |
doğru tanıdıklarımda çıkıyor çoğu kez teşekkürler açıklamalar için
__________________ |
| | |
| | #10 |
|
bizde tanışmış olduk bu arada hahah
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|