"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| (Park+Sis)Yakarım Hep Kayıt Tarihi: 28-01-2005 Şehir: Konya Yaş: 25 Otomobil: Seat Toledo TDI
|
Ev telefonumuzla kullandıgım bilgisayar farklı odalarda.Ve bazen pc de oyun oynarken veya müzik dinlerken kulagımda da kulaklık takılıyken o sırada da evde kimse yoksa telefonun sesini duyamıyorum...Hatta pcde de önemli bi işim varsa ev telefonunu duysam dahi masadan kalkıp bakmak istemedigim zamanlar oluyor..Benı arayacak adam zaten cep telefonumu arar,mesaj atar.Ev telefonunda ise arayan ya annemi arar,ya da küçük kız kardeşimi.. O nedenle bilgisayar başındayken ev telefonu çaldıgında arayanın numarasını gösteren yada ev telefonun çalmakta oldugunu bildiren bi program var mı?Daha dogrusu aranızda böyle bi program bulup ta deneyip kullananız var mı?Bi tane buldum denedim ama işe yaramadı..
__________________ YA MERCEDES'E BİNERİM YA DA YÜRÜRÜM!!! |
| | |
| | #2 |
| Yanlayıcı Kayıt Tarihi: 30-05-2008 Şehir: Türkiye Otomobil: MeganeIIDciDyn.
|
pc de modem varsa oraya hattı taktığınız zaman konuşma yapılabiliyordu galiba öle hatırlıyorrum
__________________ ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #3 |
| (Park+Sis)Yakarım Hep Kayıt Tarihi: 28-01-2005 Şehir: Konya Yaş: 25 Otomobil: Seat Toledo TDI
|
ADSL modem var
__________________ YA MERCEDES'E BİNERİM YA DA YÜRÜRÜM!!! |
| | |
| | #4 |
| w124..Profesyonel Yaya |
eski dial-up modemin varsa buna yönelik programlar vardı o zamanlar.... biraz araştır şu indirme sitelerini tabi dial-up modemin varsa super voice diye bi program vardı onu indirebilirsin bide şuraya bak http://www.pcnet.com.tr/forum/yazili...istiyorum.html
__________________ Mesajı son düzenleyen qurshot02 : 07-07-2008 - 21:07 |
| | |
| | #5 |
| Yanlayıcı Kayıt Tarihi: 30-05-2008 Şehir: Türkiye Otomobil: MeganeIIDciDyn.
|
evet tip modem olması gerekiyor.
__________________ ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #6 |
| Eşşek Ne Anlar Hoşaftan. Kayıt Tarihi: 17-03-2006
|
fax modem ve uygun yazılım ile mümkün.
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |